Знаем ли как да запазим здравината цвета на дрехите?

Знаем ли как да запазим здравината цвета на дрехите?
Снимка: Thinkstock

Не е тайна, че голяма част от жените обичат пазаруването и дрехите. 2 от 3 жени (67%) си купуват поне 20 нови дрехи годишно.

40% от жените си купуват дреха, изцяло повлияни от външния ѝ вид, без да се замислят как да се грижат за нея, за да се уверят, че тя ще продължи да ухае и изглежда поне толкова добре, както в началото.

2000 жени, участвали в анкета на Ariel, изразяват своето отношение към увеличените изисквания за качеството на прането днес – 86% от тях признават, че запазването на красотата на дрехите и техните цветове е от съществено значение, а за 4 от 5 клиенти това означава да полагат различни грижи за различните материи.

56% от жените в Източна Европа разчитат на сух прах за пране, но поради тази причина са изправени пред трудности, когато трябва да перат дрехите от по-деликатни материи и признават, че течният прах за пране е по-ефективен.

Интересно е да се спомене, че според проучвания 79% от жените полагат специални грижи за премахването на петна, но са силно обезпокоени, когато петната не изчезват, дрехите посивяват или цветът на дрехите избледнява.

На помощ при този проблем идва нов перилен продукт, който е плод на задълбочените познания за материите и нуждите на потребителите и петгодишни проучвания и опити на учените на P&G.

Това води до създаването на течен перилен препарат, който изпира добре и в същото време запазва красивия вид на дрехите.

Тайната е в специалната формула за дълбоко почистване, обогатена с комбинация от ензими, почистващи съставки и повърхностно активни вещества. Така се осигурява качествено почистване на материите на днешните дрехи и се слага край на компромиса между ефективното премахване на петна и грижа за деликатните материи.

Другият плюс е, че новият течен Аriel има иновативна и удобна капачка, която подобрява премахването на петна като прониква дълбоко в повърхността на петната и действа още преди да пуснете пералнята. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти