Защото си котка, но си и звезда

Защото си котка, но си и звезда
Снимка: Purina

София, 22 май, 2019 - Бюти и модни инфлуенсъри треперят пред изгряващата на хоризонта нова звезда – истинският Catfluencerbg. Академията за котки инфлуенсъри е в разгара си и мъркащи таланти от цялата страна мерят пухкавост и мустакатост в най-вълнуващото за сезона състезание. 

И ако се питате как от просто котка можеш да се превърнеш в истински Catfluencerbg, Purina ONE има отговор на този въпрос. Специалната храна попадна право в центъра на събитията и с нейна помощ всеки един от участниците ще може да блесне с нова сила, демонстрирайки всички скрити таланти, които няма търпение да покаже на света.

Снимка: Purina

Още първата седмица, в която консумират Purina ONE, участниците в Catfluencerbg ще усетят как козината им става още по-лъскава и здрава. В това ще могат да се уверят и всички, които следят академията, тъй като всеки от участниците ще сподели селфита и серия от снимки, с които да покаже своите малки бюти хитрини. Втората седмица ще даде видимо подобрение и в състоянието на зъбите на котките, а участниците в Catfluencerbg отново ще бъдат нагледното доказателство за това. В третата седмица, в която се консумира Purina ONE на лице са вече и видими резултати в общото състояние на котките. Така храната Purina ONE доказва, че успява да влияе на трите най-често срещани проблема при котките свързани с кожата и козината, дентални проблеми и такива на уринарния тракт.

Мисията на Purina ONE BIFENSIS®  е не просто да задоволи дневните нужди на домашните любимци, но и да направи ежедневието им пълноценно. Компанията осъзнава колко е важна грижата и вниманието, което стопаните отделят на всеки член от семейството и домашните любимци не са изключение. Животът е пълноценен, когато го прекарваме с любимите си пухкави същества, затова Purina направи следващата логична стъпка, в това да осигури достъпна, лесна и качествена храна за всяка котка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти