Запознайте се с новата принцеса Даяна

Даяна мюзикъл
Снимка: La Jolla Playhouse/Getty

След като през юни научихме, че животът на принцеса Даяна ще бъде разказан в мюзикъл, вече е избрана и актрисата, която ще изиграе главната роля.

Щастливката се казва Жийн де Ваал. Тя е 30-годишна изгряваща британска актриса, режисьорът на мюзикъла – Кристофър Ашли, обяснява избора за образа по следния начин:

„За тази иконична роля търсехме някого, който може да представи Даяна с изключителна топлота и уравновесеност, като същевременно изобрази нейното дълбоко вътрешно решение да утвърди своя собствена идентичност във високо контролираната среда на кралското семейство.“

Даяна мюзикъл
Снимка: La Jolla Playhouse

„Като изгряваща звезда на Бродуей британската актриса Жийн де Ваал въплъщава всички тези черти и дори повече, затова сме много доволни, че ще можем заедно да работим по този необикновен нов мюзикъл а Playhouse”, допълва режисьорът.

Даяна мюзикъл
Снимка: La Jolla Playhouse

Вече са налични няколко промоционални кадъра, на които виждаме актрисата в ролята на Даяна, а приликата е впечатляваща. Във видео интервю по повода Жийн де Ваал казва:

„Да вдъхнеш живот на Даяна на сцена е огромна привилегия. Чувствам се доста уплашена от предстоящото, но се надявам, че хората, които не знаят много за нея и не били наясно с дейността ѝ ще излязат от театъра с представа за това какво е направила тя за света. Тя е накарала всеки да се чувства специален, от най-високопоставените до тези най-ниско в йерархията, а смятам, че точно това ние искаме да отбележим.“

 

Вижте в галерията ни как е изглеждала Даяна Спенсър преди светът да я заобича като принцеса Даяна >>>

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти