Време за четене: Любо Киров издава книга на юбилейния си 50-ти рожден ден

Любо Киров книга
Снимка: КАС Пъблишинг - Catch A Story

Любо Киров издава биографична книга на юбилейния си 50-ти рожден ден, който е на 26 октомври. Във „Всичко е имало смисъл“ един от най-успешните български изпълнители разказва искрено и увлекателно историята си. Специален щрих към нея добавят негови близки и колеги, които се включват със спомени и отношение, за да представят в пълнота твореца и най-вече човека Любо Киров.

Той безспорно е един от най-познатите артисти, но книгата изненадва дори най-големите му фенове с лични истории и преживявания. „Всичко е имало смисъл“ е дълбока и многопластова книга, в която Любо Киров споделя как е осмислил пътя си дотук и на какво се уповава. Книга, която ще накара читателя да се усмихне, да съпреживее и да намери нещо за себе си в своите търсения за смисъла на живота и в своите истини.

„Тази книга събира всичко, което съм през моя 50-годишен период. Ние, артистите, трудно даваме оценка за себе си. Нашата оценка са хората, които виждаме пред себе си. И когато хората ги има, когато те са с теб в това, което правиш… Значи всичко е имало смисъл, каквото е и заглавието на книгата“, споделя Любо Киров.

Книгата е в партньорство с издателство „КАС Пъблишинг - Catch A Story“. Изданието е от поредицата SELFMADE и отново свързва традиционното четене на хартия със съвременните навици за сърфиране в дигитална среда. Чрез QR кодове, които водят към мобилно приложение, богато илюстрираната книга дава достъп и до стотици снимки от личния архив на Любо Киров, до негови интервюта, песни, видео клипове и цели концерти.

Тази книга разкрива цял един свят – светът на Любо Киров. В него е уютно и светло, в него има приятелство, благородство и богата култура. В този свят творчеството е нещо съвсем естествено, защото се припокрива с личността на Любо“, коментират от издателството.

Паралелно с книгата, стартира и сайт на Любо Киров, разработен с екипа на CloudCart. Там, освен информация за продукцията на изпълнителя и за събитията, в които участва, има и онлайн магазин. Така хора от различни краища на света ще получат възможност за по-добра свързаност с любимия си музикант.

Юбилейния си рожден ден Любо Киров ще отпразнува със специално VIP парти за близки и приятели.

След това пък му предстоят два концерта в зала 1 на НДК – на 4 и 5 ноември, които бяха разпродадени седмици по-рано. Така близо 8000 души ще станат част от събитията. През лятото пък местата и за трите му концерта от турнето – във Варна, Бургас и Пловдив, бяха изчерпани предварително. Така концертите на Любо Киров „Целуни ме“ влязоха в ТОП 3 на най-посещаваните събития на български изпълнители в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim с над 10 000 предварително продадени билета.

Любо Киров книга
Снимка: КАС Пъблишинг - Catch A Story

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти