"Войната на розите" започва тази вечер!

"Войната на розите" започва тази вечер!
Снимка: Thinkstock

Дългоочаквания сериал „Войната на розите” (Gullerin Savasi) стартира тази вечер от 22:30 по Diema Family!

Историята разказва за две момичета от два различни свята в любовен триъгълник без изход.

От приятелки като малки богатата Гюлфем (Джанан Ергюдер) и дъщерята на градинаря във вилата на семейството ѝ Гюлру (Дамла Сьонмез) се превръщат в съперници, готови за истинска война в името на любовта.

Защото макар и много различни, нещо наистина ценно ще ги свърже и раздели завинаги. Има някой, заради когото си струва да влязат в битка без правила - пристигналият от чужбина чаровен доктор Йомер (Баръш Кълъч). А красотата ще бъде тяхното единствено оръжие.

Сериалът "Войната на розите" ще търси мястото на любовта в материалния свят, в който живеем. 

Предлагаме ви и малко любопитни факти:

Около 110 души, заедно с актьорите, е екипът, създал телевизионната поредица "Войната на розите".

Всеки епизод, с продължителност 105 минути, е сниман за пет дни при много добра организация, която не е ангажирала времето на актьорите извън сцените, в които участват (което е рядкост при снимането на подобни телевизионни формати).

Душата на екипа е бил Берг Яйън (актьорът, който изпълнява ролята на Йенер), който с шегите и доброто си настроение създавал весела атмосфера на снимките.

Заради дългия работен ден, имало три почивки за храна, по време на които актьорите поръчвали главно супа и салата. През лятото пиели студен чай и лимонада, а през зимата кафе и билков чай. Всяка седмица били използвани между 90 и сто статисти.

Най-много тоалети - 340, са били ушити за Джанан Ергюдер, която изпълнява ролята на Гюлфем. Във всеки епизод тя е сменяла най-малко по пет тоалета.

Сериалът е сниман в Истанбул, най-вече в квартала Малтепе. За декор на снимките са послужили осем места, но любима на целия екип била вилата на Гюлфем. В действителност тази вила, която се оценява на 10 милиона долара, е на Сюрея Ялчън, която я наследила от баща си, строителния магнат Фарук Ялчън, починал през 2008 година.

Ялчън, смятан за един от 20-те най-богати турци, е бил голям любител на природата и е създал зоологическа градина и ботанически парк, които носят неговото име.

Сюрея много харесала сериала и продуцентът Фатих Аксой се опитал да я убеди да участва, дори в съвсем малка роля, но тя не се съгласила.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти