Създадено за Huawei

Влез във форма за лятото с HUAWEI Watch FIT 2

huawei
Снимка: Личен архив: Теодора Кацарова

Ограничих сладкото, но не виждам резултат. Ходя на фитнес 4 пъти седмично, а кантарът всеки път ме разочарова. Приятелката ми яде каквото си поиска и е слаба, не е честно.

Скъпи читателки, ако поне веднъж сте си казвали някоя от долните фрази, тази статия е за вас. Истината е, че има тооооолкова много статии за диети, домашни тренировки, методи за детокс и какво ли още не. Последната дума оабче винаги има науката: тайната на добрата фигура е здравословен хранителен режим, физическа активност, минамален стрес. Толкова просто казано, а толкова неясно, нали? Е, днес ще се опитаме да внесем малко повече яснота. 

Всъщност, единственият начин да свалим килограми е да създадем калориен дефицит. Нищо повече и нищо по-малко.

Накратко, калориен дефицит се създава, когато изгорените калории за денонощието са повече от тези, които сме приели. Това се постига, когато или започнем да се храним по-малко, или започнем да тренираме повече. И тъй като намаляването на порциите е нещо крайно неприятно и може да бъде дори опасно, най-доброто решение е да започнем спортуваме активно, за да повишим дневния си енергиен разход. 

Дотук добре. Обаче има една голяма уловка – оказва се, че повечето хора нямат никаква представа от колко калории имат нужда. Не само това, но и доста надценяват активностите, които са практикували за един ден. 

Позволете ни да ви тестваме: според вас колко движение е необходимо, за да се изгори едно парче торта „Гараш“*? 20 минути тичане в парка? Половин час във фитнес залата? Една групова тренировка по аеробика? Пригответе се да бъдете неприятно изненадани. 

huawei
Снимка: Личен архив: Теодора Кацарова

Водени от желанието да се научим да разбираме по-добре тялото си, направихме един любопитен експеримент. Изпратихме наш редактор на фитнес и го помолихме да засече резултатите си с новия HUAWEI Watch FIT 2

И така, около един час по-късно, след тренировка, която включва силови упражнения за цялото тяло, 10-минутно бягане на пътечката и разтягане на финала, ето какво показва екрана:

За този един час са изразходени едва 250 калории. Или с други думи казано, около половин парче шоколадова торта. Може би вече ви става ясно защо философията „Мога да си ям каквото си поискам, стига да тренирам от време на време“ не работи безотказно. 

huawei
Снимка: Личен архив: Теодора Кацарова

Важно: в никакъв случай не ви насърчаваме да гладувате или пък да се чувствате виновни, защото сте си позволили един десерт, нито пък да си разваляте настроението заради желанието да влезете в отлична форма за лятото. Искаме просто да ви напомним златното правило за здраве и дълголетие: приемайте всичко в разумни количества.

След като знаете всичко това, може би няма да бъдете измъчвани от непреодолимото желание да опропастите цялото тайно чекмедже със сладки изкушения след тежък работен ден. Или пък просто ще решите да изядете само половин парче, за да се възнаградите за добрата тренировка във фитнес залата. 

И за да ви е още по-лесно и приятно, след като лично го изпробвахме, с две ръце ви препоръчваме да поемете по пътя на самоусъвършенстването с HUAWEI Watch FIT 2.

huawei
Снимка: HUAWEI

Освен че притежава всички страхотни функционалности на серията HUAWEI Watch FIT, той се различава от всички смартчасовници от предишното поколение със следните подобрения:

► Има с 18.% по-голям екран и с 28.5% по-тясна рамка в сравнение със предходното поколение, за да побере всичко, от което имате нужда, на едно място;

► Удължен живот на батерията, която може да издържи до 10 дни без зареждане – HUAWEI са утвърдени лидери в това отношение и го доказват за пореден път; 

► Достъп до над 97 вида физически активности;

► Точно измерване в реално време на дишането, кръвообращението, състоянието на метаболизма. Нещо повече, този часовник ще ви помогне да се погрижите по-добре за менталното ви здраве – ако нивото на SpO2 в тялото ви започне да спада, часовникът изпраща напомняне, за да се справите с главоболието и високите нива на стрес в зародиш;

Подобрено проследяване на качеството на съня и разграничаване на шест различни фази на сън – старите смартчасовници понякога пропускат да отбележат следобедното излежаване и среднощното събуждане, при HUAWEI Watch FIT 2 обаче всичко е прецизирано до най-малкия детайл;

Добавен високоговорител, който позволява приемането на обаждане без участието на смартфона, както и възпроизвеждане на музика – вече няма да се притеснявате, че сте пропуснали важно обаждане по време на тренировка, защото смартфонът ви е останал в шкафчето в дамската съблекалня;

Нов личен анимиран фитнес треньор, който ви напомня да се раздвижите, ако не сте ставали от стола твърде дълго време (и защото смаяните физиономии на колегите ви и приятелите ви, когато видят как ставате и започвате да подскачате във въздуха, след като часовникът ви каже: „3, 2, 1... GO!“, ще ви останат спомен за цял живот!);

Предлага се в три различни разновидности, които могат да удовлетворят всеки вкус, а каишката на всеки един от тях може да се сменя според повода и настроението:

huawei
Снимка: HUAWEI

Това обаче не е всичко. Тъй като от HUAWEI знаят, че за нас визията е не по-малко важна от функционалността, вече можем да персонализираме циферблата със собствени снимки:

huawei
Снимка: HUAWEI

Сами се убедихме, че HUAWEI Watch FIT 2 е всичко, което искаме от един спортен смартчасовник – да бъде наш верен, модерен, интелигентен, стилен помощник по пътя към нашата по-добра версия

Да, той не е просто часовник, а наш личен асистент. Той е създаден е специално за модерни жени с безупречен вкус, които обичат спорта и не обичат да правят компромиси с качеството. Той ни предизвиква да разберем себе си по-добре и да търсим нови възможности.

Ако се откривате в това описание, не губете време и започнете промяната още днес. Успех! 

*Приемаме, че според универсалната рецепта едно парче от 100 грама е 450 калории.

*Цената, на която се предлага устройството е 299 лв.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти