Тази вечер в в „Дяволското гърло“: прокурор Чанов застава пред детектор на лъжата

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

Броени дни преди големия финал на сериала на 23 май, криминалната история в „Дяволското гърло“ започва да се разплита. Неочаквани разкрития ще преобърнат хода на разследването още тази вечер, в предпоследния епизод на криминалната драма в 22.00 ч. по NOVA.

► Теодора Духовникова пред Edna: „Много години минаха, за да възприема себе си като артист“

Според Мия убитата психиатърка Денис Рамаданова е ключът към всичко и жертвите са свързани със събития от миналото. Трябва само да разберат за какво ѝ е било плащано.

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

Филип е в шок от случващото се и е на път да се оттегли от разследването заради конфликт на интереси. Ще успее ли екипът му да го убеди да остане, след като са само на крачка от убиеца. Знаят, че има нещо, в което всички жертви са били замесени, но какво е тo?

Филип е сигурен, че всичко около баща му трябва да бъде проверено. Прокурорът обаче не може да бъде официално разпитван, защото има имунитет. Мия е решена на всичко, за да го изправи пред детектора на лъжата. Тя ще го постави до стената с въпрос за връзката му със смъртта на Каракехайов, Манолов, Рушанов и Рамадан. Не е ясно дали той действително е замесен и в какво, но едно е сигурно - Чанов прикрива нещо и вече няма връщане назад.

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

Менторът на Мия от ДАНС внезапно ще се появи в опит да я разубеди да продължи напред. Защо всячески иска да ѝ попречи да стигне до истината – за да я предпази или защото и самият той е замесен в нещо наистина голямо?

Разплитането на историята вижте в предпоследния епизод на българската криминална драма „Дяволското гърло“ – тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на „Дяволското гърло“ във Facebook.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти