Тайният закон на привличането, който може да промени живота ни

мистично закон привличане
Снимка: iStock

По-голямата част от хората не знаят каква сила действително притежават. Ние винаги си мислим, че ако нещо невероятно или необяснимо се случва, това може да се обясни само като случайност. 

Това показва, че ние сме зациклили в рамките на определени модели на мислене: и по-специално - в инатливата вяра, че всичко в живота се определя от външни фактори. Не можем да приемем, че ние наистина можем да оформим света, в който живеем, така както го искаме.

Научно доказателство за това е направено от Ричард Дейвидсън, световноизвестен невролог от Университета на Уисконсин. Той провел експеримент с участието на осем будистки монаси, чието съзнание било проучено щателно. Те били накарани да концентрират мислите си върху специфични чувства като състрадание, радост или щастие. Резултатите надминали всички очаквания на учените.

Така те стигнали до един важен извод: структурата на мозъка, както и формата на тялото ни могат да се променят, благодарение на волята.

Това е и нещото, на което се базира тайният закон на привличането. За да го накарате да работи във ваша полза, трябва да разберете по-добре как вашият ум и вашето тяло си взаимодействат.

За да се постигне това, д-р Дейвидсън има няколко съвета.

Вижте ги в галерията долу! И помнете, че само когато променим нашите мисли, наистина можем да променим живота си.

Как да накареме Законът на привличането да работи за нас

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти