Създадено за Lilly Drogerie

Суперско ми е! 3 находки, в които ще се влюбите този февруари

Суперско ми е! 3 находки, в които ще се влюбите този февруари
Снимка: iStock/Getty Images

Сещате ли се за „крилатата фраза“, която забелязваме, че се върти в социалните мрежи – „Коледа мина, получих си подаръците, посрещнах Нова Година, време е вече лятото да идва“. Е, скъпи приятели, от лятото все още ни делят доста месеци, но пък е време всички да излезем от януарската меланхолия и да се вдъхновим за нови приключения, защото предстоят не само хубави, но суперски дни!

Какво ни кара да мислим така? Просто е – истинското щастие е в малките ежедневни радости, в непринудеността и във вълнението – дали от нова тръпка, нов продукт, или да се видим с любим приятел. Истината е, че именно тези моменти правят настроението ни суперско.

Снимка: iStock/Getty Images

С нашите приятели от Lilly Drogerie сме ви подготвили незабравима емоция за месеца на любовта и виното, с която да ви докажем, че най-суперското тепърва предстои.

Събуждаме страстта за шопинг у вас, като ви даваме няколко страхотни идейки, които да повлияят благоприятно върху доброто настроение и да ви съпътстват в ежедневието, специалните моменти и многото пътешествия, които ви очакват. И, за да ви е още по-суперско, ще откриете супер находки от света на ароматите и грижата за лицето с до -50% намаление!

Аромат с дъх на лукс и Италия

FURLA INCANTEVOLE Комплект Дамска парфюмна вода, 100 мл + Дамска парфюмна вода, 10 мл.

Снимка: Lilly Drogerie

Всяка жена засиява, когато чуе марката Furla. И има защо – непреходната елегантност и грация на аксесоарите обзе и олфакторните ни рецептори с парфюма Furla Incantevole - сияйна и елегантна прегръдка, доминирана от меките венчелистчета и корена на ирис. Завладяващата композиция е представена от свежа комбинация от водни плодове и бергамот, съчетана с акватични нотки. Сърцевината е флорална с венчелистчета от ирис, иланг-иланг и цветните тонове на муган. Базата съдържа традиционни ориенталски нотки като зърна тонка и ги съчетава с модерни и необичайни дървесни тонове.

Когато зимната почивка се съчетае с грижата

BEAUTY OF JOSEON RICE + PROBIOTICS Слънцезащитен крем за лице с пробиотик и екстракт от ориз SPF 50, 50 мл.

Снимка: Lilly Drogerie

Както знаете, не бива да подценявате слънцезащитата през зимата, особено ако си падате по разходки в планината на слънчево време. Не забравяйте и че през зимата кожата е предразположена към дехидратация, зачервявания и раздразнение, което прави нуждата ѝ от подхранване още по-голяма. И тъй като обожаваме корейската козметика, с две ръце и сияещо лице ви препоръчваме Relief Sun, който е лек и кремообразен органичен слънцезащитен продукт, комфортен за кожата, не оставя лепнещ филм, а придава завършек на лек овлажняващ крем. Благодарение на състава си от 30% екстракт от ориз и ферментирали зърнени екстракти, той овлажнява кожата и я подхранва в дълбочина.

Перфектна кожа с френски шик

Medi-Peel Peptide9 Volume All In One Essence

Снимка: Lilly Drogerie

Всичко, от което се нуждаете е... точно тази есенция, чийто коктейл от съставки се грижи за кожата и таргетира всички нейни проблеми. Тя също е корейска, но има и нещо френско в нея, което я прави още по-интересна за нас - 100% френски Volufiline, насърчаващ съхранението на липиди и с ефект, наподобяващ липофилинг. Комбинацията му с 9 вида пептиди прави кожата стегната, еластична и изглажда фините бръчки. След нанасяне, ще усетите приятни мехурчета, които покриват кожата и я овлажняват. Пептидите подобряват еластинчността ѝ, насърчавайки синтеза на протеин, повишават колагена и подобряват видимо текстурата на кожата, а тя се радва на сияние и жизненост.

Тези и други суперски находки ще откриете в любимата ви Lilly Drogerie или онлайн на https://shop.lillydrogerie.bg/. Отдайте се на шопинг за добро настроение в най-романтичния месец от годината. Пазаруването е супер!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти