Стартира CatfluencerBG – първата академия за котки инфлуенсъри

Стартира CatfluencerBG – първата академия за котки инфлуенсъри
Снимка: Purina

Инфлуенсърите са много - CatfluencerBG е само един! Запознайте се с единствената по рода си академия за котки инфлуенсъри. В следващите два месеца проектът ще се гмурне в изключително модерната в момента професия, с тази разлика, че ще развива не хора, а домашни любимци. Инициативата се реализира благодарение на новата за българския пазар котешка храна Purina ONE, а в рамките на кампанията всяко коте (и неговия стопанин) ще може да се бори за титлата Catfluencer на България в специално създадения Instagram профил (@catfluencerbg) на проекта.

CatfluencerBG стартира на 30 април и се разгръща в няколко важни етапа. След като бъдат избрани, участниците в първата академия за котки инфлуенсъри ще трябва да се справят с различни типично инфлуенсърски предизвикателства за период от 3 седмици. 15 от най-въздействащите муцунки ще бъдат избрани за финалисти от специално жури, а крайната дума ще има широката публика. Стопаните, които решат да запишат своя любимец, ще бъдат напътствани от най-добрите инфлуенсъри в страната и ще получат безплатна храна Purina ONE (в рамките на кампанията), която ще се погрижи за здравето на котенцето както отвътре, така и отвън.

Снимка: Purina

Всичко това е страхотна идея, но би останала само такава, ако всъщност не крие зад себе си важна кауза – по-малко бездомни котки по улиците. Като бранд, който от години подкрепя проекти в посока осиновяване и търси решение на проблемите на животните у нас, Purina си постави за цел да намери сигурен и уютен дом за повече котки. Това ще стане възможно благодарение на НПО партньор, които кампанията ще подкрепя с предоставяне на храна.

„Винаги сме работили активно за това да решаваме проблемите на домашните животни у нас. Един аспект от това е намирането на дом за бездомните котки. Надяваме се, че с този проект ще натрупаме достатъчно гласност и ще успеем да променим нагласите на хората, които нямат търпение да присъединят още един нов член към своето семейство, сподели Елизабет Гранвил-Попова, Старши бранд мениджър Purina България.

Снимка: Purina

CatfluencerBG е една уникална възможност по забавен начин всеки, който желае, да се потопи в бляскавия живот на инфлуенсърите и да се докосне до тази толкова интересна и в същото време недобре позната професия. Заедно ще помогнем на кауза, която се бори за това повече котки да открият своя нов стопанин.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти