Романтика по никое време в Париж

Романтика по никое време в Париж
Снимка: cinefish.bg

Лилия Огнянова

През пролетта не само природата се пробужда за нов живот, но и ние – хората, отваряме сърцата си за слънце и любов.

Няма как да не сте забелязали, че колкото е по-хубаво времето, толкова по-светли и приятни чувства се зараждат в нас, усмихваме се повече и не на последно място – по-влюбчиви ставаме.

Разнежени и готови да се влюбим и защо не!

Дори и да не сте в такова настроение, ще ви препоръчаме точния филм, който да ви предразположи. Става въпрос за романтичната комедия на гениалния Уди Алън – „Полунощ в Париж“.

В лентата участват Оуен Уилсън, Рейчъл Макадамс, Марион Котияр, Кати Бейтс и Ейдриън Броуди. В сюжета се преплитат романтиката със смешното и невъзможното – фентъзи елементи, които обаче не дразнят, а напротив – карат те да гледаш с още по-голям интерес и удоволствие.

Филмът тръгва официално по кината през 2011-а, а в началото на 2012 г. печели наградата за най-добър сценарий на Златните глобуси и получава четири номинации за Оскари 2012 - за филм, режисура, сценарий и декори.

Историята на „Полунощ в Париж“ може да се разкаже така – те са млади, те са влюбени, те са заедно от ученическите си години и искат да минат под венчилото в Париж.

Докато тя и майка ѝ обикалят из уличките на града, той се наслаждава на атмосферата на местата, където любимите му писатели са живели и творили някога в “безкраен празник”.

Той чувства, че в Париж ще намери вдъхновението, което ще му помогне да използва успеха си като холивудски сценарист и добие смелост да пише романи.

По пътя си обаче бъдещият младоженец се натъква на неочакван завой и в края на пътешествието си открива какво наистина иска от живота. В своята нова романтична комедия Уди Алън изразява любовта си към града, който счита за най-красив в света – след Ню Йорк, разбира се. 

“Ясно е, че съм пристрастен към Ню Йорк, защото съм роден и съм израснал там, но ако не живеех в Ню Йорк, щях да живея в Париж”, казва Алън. “Някой друг може да дойде и да заснеме Париж по съвсем различен начин. Аз искам да го представя по свой начин, като проектирам своите чувства към него”.

Филмът "Полунощ в Париж" можете да гледате напълно безплатно и без нужда от регистрация във Vbox7.com ТУК! Също така ТУК можете да намерите още от най-добрите холивудски филми за последните години като "Истерия", "Джейн Еър", "Големите надежди", "Седем психопата" и други.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти