Създадено за Мебели Виденов

Подарете си уют – идеи за находки, спрямо това, от което се нуждаете този сезон

Подарете си уют – идеи за находки, спрямо това, от което се нуждаете този сезон
Снимка: iStock/Getty images

Този празничен сезон искаме да ви поздравим с Edna мисъл на нашите любими Мебели Виденов, която гласи, че уютът е в детайлите.

Вече е крайно време гледката през прозореца да ви вдъхнови за повече уют у дома, но той не идва от далечно и мистично пространство – ние сме тези, които го създаваме. Естествено, уютът е състояние на духа и идва от сърцето, но що се отнася до материалната му страна, определено има какво да се желае да подобрите или промените около вас, за да усетите пространството толкова уютно, че с радост да прекарвате повече време там с най-любимите си хора.

И докато за едни уютът е от средата на ноември да украсят дома си така, че той да изглежда като сцена от коледен филм, то за други е да си добавят нов сервиз и меко одеало или нещо друго семпло, но от сърце. Независимо дали сте максималисти или предочитате уютът ви да грее с по-мек, минималистичен блясък, ние с Мебели Виденов сме ви приготвили някои свежи идеи не само за вашия дом, но и прекрасна идея за подарък – тържествата тепърва предстоят!

Снимка: Мебели Виденов

Когато уютът е лежерен и пухкав

Никога, ама никога няма да сбъркате, ако през точно този сезон си купите за вкъщи или подарите одеяло на любим човек. И ако сте се спрели точно на тази находка, то нека тя бъде в червени и бели цветове – няма нужда да ви казваме защо, нали? Лесно е да визуализираме одеяло SBT Story във всяка спалня или всекидневна, особено в близост до елха или камина. Най-хубавото при него е, че принтът не е съвсем коледен, което означава, че с кеф ще си го ползвате целия зимен и преходен сезон, а не да го прибирате заедно с играчките.

Снимка: Мебели Виденов

Няма да пренебрегнем любителите на синьото и мечтателите, като виртуозно съчетаем мечтателността с практичността и им покажем този комплект спално бельо от 3 части. Как да не си пожелаем нещо, ако спим сред тези звезди?

Снимка: Мебели Виденов

Когато уютът е да сме всички заедно на масата

Предстоят ни много партита и много пълни трапези. Предлагаме ви тази година да изненадате приятно гостите си с нова декорация на трапезата, за да поглезите всичките им сетива – не само небцето, но и очите. Нашите са отправени към този сервиз за хранене от 18 части, който ще бъде порцелановата празнична звезда на масата. Нюансите му са свежи и игриви, освен това е подходящ за употреба в съдомиялна машина и микровълнова фурна. Включва 6 бр. чинии за основно ястие, 6 бр. супени и 6 бр. десертни чинии.

Снимка: Мебели Виденов

А колкото до самата коледна трапеза, горещо ви препоръчваме да си вземете тази покривка – толкова е празнична и красива, че за секунди ще превърне масата в последен ред на роман от Дикенс.

Снимка: Мебели Виденов

Когато уютът е да сме насаме със себе си

Покрай цялата тази празнична суматоха, със сигурност ще ви се иска да имате време, през което да си поемете дъх и да останете за малко само със себе си. Ние имаме точните декоративни предложения, които да спомогнат нагласянето на чакрите ви, качествената почивка и лежерното време. В Мебели Виденов открихме наистина голямо разнообразие от свещници, и тъй като сме фенове на една определена анимация, нямаше как радарът ни да не попадне точно върху тях. Свещникът предпазполага към мистика, уют и висша форма на спокойствие. Харесахме си този метален комплект от три свещника за практичните,

Снимка: Мебели Виденов

този свещник за артистичните,

Снимка: Мебели Виденов

този за смелите и този за подарък, когато сте канени на гости.

Снимка: Мебели Виденов

Страхотна компания за вашия уют може да бъде и този прекрасен барбарон тип ябълка, който е толкова приятен за почивка, че може при вас тя да не трае твърде дълго, ако друг член на семейството реши да ви го отмъкне под носа. Все пак рискът си заслужава!

Снимка: Мебели Виденов

Последно, но не и по важност, са малките неща, които ни правят това, което сме, защото пресъздават собствената ни индивидуалност и предпочитания, а именно – малките декоративни елементи, които са и супер подарък, но само ако достатъчно добре познавате човека, на когото подарявате. В Мебели Виденов има изключително голям избор от декорации, които само чакат да се настанят във вашия дом, за да го направят още по-приветливо и уютно място – насладете им се.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти