Създадено за Mall of Sofia

Открий себе си в шума на града

Открий себе си в шума на града
Снимка: Mall of Sofia

Наелектризиращ, зареждащ, шумен, весел, многообразен - това е животът в многомилионен град. Да намериш себе си в тази шумотевица като че ли не е лесна задача. Как да надскочиш навика да си това, което си, как да избереш какъв да бъдеш, ако не намериш своя начин да се самоизразиш?

Само ние, хората, от всички живи същества, сме открили езика на изкуството и той се е превърнал в наша отличителна черта. Именно чрез изкуството успяваме да покажем на света онази наша вътрешна красота, с която искаме да се самоизразим и чрез която искаме да намерим съмишленици.

Нова възможност да откриеш цветната страна на живота и да се потопиш в креативния шум на града предлагат от Mall of Sofia. В уикенда, в който празнуваме Цветница (16-17 април, от 11:00 до 20:00 ч.), търговският център съвместно с Базар на изкуствата организират "Градски шумотевини" - изложение на артисти, занаятчии, творци на дрехи, бижута, аксесоари и малки чудеса. Ако си сред онези, които посетиха първото издание на базара в търговския център миналия уикенд, заповядай отново. Ще бъдеш изненадана от нови и разнообразни изложители!

Приготвили сме ти кратък гид из "Градски шумотевини", с който да овладееш изкуството да откриеш себе си чрез творенията, които ще намериш там.

Изкуството да откриеш себе си

а
Снимка: Mall of Sofia

Как да разбереш коя си, ако не проявиш смелост да опитваш нови начини за изразяване? Прояви смелост и пробвай различни по стил дрехи, кецове и бижута. На твое разположение са рисуваните кецове на Pamballa, цветните рокли на D’cache и блестящите тиари на MyTiara.

И с това далеч не изчерпваме списъка с модни творци, готови да ти помогнат да откриеш своето по-цветно, по-пролетно, по-вдъхновяващо "аз". Целия списък с изложители виж ТУК.

а
Снимка: Mall of Sofia

Изкуството да оставиш незабравим спомен

Все по-трудно става да избираме подарък за приятелите си в свят, в който е лесно да сбъднеш мечтите си. И тук на помощ идват хората на изкуството и занаятите. Те знаят как да изработят от дърво, текстил или пък глина доказателството за вашето приятелство.

На базара на изкуствата и занаятите в Mall of Sofia те очакват дървените картички на Wish Mash, творенията на Картичкоправница и още много начини да кажеш на приятел “Държа на теб” или “Честито завършване”.

Изкуството да изпитваш любов към себе си

Специално място искаме да отделим и на всички онези занаятчии, които грижливо създават 100% чиста козметика, ръчно правени сапуни и блендират масла, за да можем да кажем на самите себе си “обичам те и се грижа за теб с най-добрите съставки”.

Не се колебай дълго, уикендът е зад ъгъла и обещава да е цветен, шумен и весел, особено в Mall of Sofia на бул. Александър Стамболийски 101А.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти