Още един ден любов

Още един ден любов
Снимка: ThinkStock

Велина Томова

Когато затворих книгата „Още един ден“ на Фабио Воло, въздъхнах щастливо усмихната.

Ей така, както правят момичетата във филмите, когато приятелка им разкаже за нещо романтично.

Точно това прави и Фабио Воло – разказва като на приятел своята невероятна романтична история с едно непознато момиче, с която пътува всеки ден до работа в трамвая.

След няколко глави, в които Джакомо (главният герой) полека лека изгражда нежен образ в главата си на тази мила непозната, чудото става и двамата се запознават.

Притеснение, вълнение, внезапно заминаване и няколкомесечни терзания.

Неговите, не нейните. Той е в основната на целия роман и за всеобщо удоволствие е чувствителен, но не лигав мъж, с цялото разнообразие от емоции, случки и желания, които един мъж притежава.

Непознатата от трамвая успява да влезе под кожата на Джакомо и той взима изненадващо решение – да я потърси.

И така започва една шеметна, почти нереалистична, но много вероятна история между двама вече зрели и преживели няколко раздели хора, които искат да се радват на това, което им се случва без последващите утежнения. 

Двамата ще започнат странна любовна игра с краен срок, която ще им помогнат да изживеят всеки миг пълноценно, да открият нова вселена от емоции и да прекрачат онази невидима граница, след която "аз и ти" става "ние". 

И както рядко се случва, тази книга би се харесала и на мъжете, и на жените, защото е написана забавно, леко и спонтанно, като приятелски разговор – без значение дали на по бира или по на чаша мартини.

Издава Колибри. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти