Опитай Коучинг: Международна седмица на коучинга

g
Снимка: iStock

Уважаеми дами и господа,
Ай Си Еф България* има удоволствието да Ви покани да се включите в Международната Седмица на Коучинга. Това е ежегодна традиция, която се провежда в рамките на една седмица през месец май, като празник на професионалния коучинг.

Тази традиция стартира преди 20 години, през 1999 г. от Международната Коуч Федерация** (ICF), с цел да повиши разбирането на широката публика за ползите от работата с професионален коуч и да демонстрира ефекта от коучинг процеса.

По време на тази седмица, в партньорство с различни организации, професионалните коучове по целия свят организират множество отворени събития “Опитай коучинг” с безплатни коучинг демонстрации, за да дадат възможност на всеки лично да опита коучинг и да усети ползите от него.

Тази година международната седмица на коучинга ще се проведе в периода 7 - 12 май.

Целта ни е да популяризираме коучинга като партньорство и ефективен подход за:
- развитие на лидери
- разкриване на личен и екипен потенциал
- организационна и лична трансформация
- удовлетворяващ личен и професионален живот

g
Снимка: iStock

Вярваме, че коучингът е един от най-добрите и резултатни подходи за подкрепа на хора, екипи и организации в съвременната предизвикателна, бързо променяща се и непредвидима среда.

Моля, изберете своето събитие по-долу и заповядайте да опитаме коучинг заедно!
Може да изберете да участвате в повече от едно събитие.
Обърнете внимание на датата, часа, мястото и начина на провеждане.

*Сдружение с нестопанска цел „АЙ СИ ЕФ България“ e организацията на професионалния коучинг в страната и представителство на ICF (International Coach Federation) – най-голямата глобална организация с повече от 30 000 члена в целия свят. www.icfbulgaria.org; www.coachfederation.org

g
Снимка: iStock

**ICF е най-голямата глобална професионална организация за коучинг с почти 35 000 членове, от които над 25 000 акредитирани коучове в над 100 страни. От 1995 година насам ICF задава златния стандарт в коучинг професията, като единствената организация, която предлага 3 степенна акредитация на обучителни програми и индивидуални коучове.

Включете се и вие през регистрационната форма ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти