Нещата, на които не ни учат в училище по Емил Конрад

Нещата, на които не ни учат в училище по Емил Конрад
Снимка: netinfo

В световен мащаб талантливи онлайн звезди все по-често засенчват традиционни любимци на публиката от шоубизнеса. Вече са факт и редица успешни издателски проекти на новото поколение интернет знаменитости.

Книгите им бележат рекорди в бестселър класациите, а феновете им чакат с часове за автограф и среща с тях в книжарниците.

Следим развитието на социалните мрежи и дигиталния свят и сме впечатлени от новаторството, творчеството и успеха на развиващите се там млади звезди.”, коментира Велизара Добрева, изпълнителен директор на „Егмонт”.

ИК "Егмонт" стартира новата си издателска линия с книгата „Нещата, на които не ни учат в училище”, която ще се появи едновременно в хартиен и електронен формат на 7 февруари под новия импринт на издателството.

„Нещата, на които не ни учат в училище” е дебютното заглавие на 25-годишния Емил Конрад, нашумял със забавните и откровени видеа, които качва в социалните мрежи.

В книгата влогърът споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил. Със своите над 200 хиляди фена във Facebook и над 18 хиляди във VBox7, Емил се нарежда сред най-харесваните български автори във видео мрежите, а клиповете му са гледани над 10 милиона пъти.

„От известно време обмислях идеята за книга, в която да споделя своята гледна точка по теми, които винаги са ме вълнували, но едва последните 3 месеца се заехме с реализацията ѝ. Не се взимам насериозно с това – забавлението е най-важно. Вярвам обаче, че всеки може да открие част от себе си в текста”, споделя Емил Конрад.

За книгата

На страниците на „Нещата, на които не ни учат в училище“ са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории. Лъжата, страхът, щастието и очакванията – това са само част от темите в книгата. Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите.

Тринадесетата глава принадлежи на читателите – всеки сам може да допише книгата и да изпрати своя текст до: neshtata@egmontbulgaria.com. Но не само това прави книгата уникална. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири клипа, създадени специално за книгата и достъпни само чрез нея.

За автора
Емил Конрад качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език. Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва за нещата, които му се случват в реалния живот, по забавен и атрактивен начин. Снима в дома си и сам обработва видеата си.

Създава различни персонажи, най-известният от които е Силвето, която изиграва сам. Най-популярните му поредици от видеа са „Истината или се осмеляваш” и „Войната на половете”. Понастоящем има над 200 хиляди фена във Facebook и над 18 хиляди във VBox7, като е един от най-обичаните и гледани влогъри на най-голямата българска платформа за видео споделяне.

Можете да следите видеата, които Емил качва в официалния му канал във Vbox7 ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти