(Не)очакваният музикален дебют на edna холивудска звезда, Лейди Гага с нова козметична марка и още от Рене Зелуегър като Джуди Гарланд (Плейлистът на Edna #26)

Джереми Ренър
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Музикален дебют

Говорейки си за актьори с музикални таланти, вече трябва да добавим в списъка и Джереми Ренър. Оказва се, че той отдавна има опит с китари, клавиши и барабани, но едва сега Хоукай от „Отмъстителите“ издаде собствен сингъл. В “Main Attraction” 48-годишният Джереми показва мъжествени вокали, а песента доста напомня звученето на Imagine Dragons. Но само който не харесва групата може да се оплаче – ние ще следим кога актьорът (пардон, певецът) ще издаде албума, за който се говори, че вече е записал.

Химн за всички сезони

Ако имате нужда някой да зареди душата ви със слънчево настроение, то Емели Санде е този музикален лъч. Новият ѝ сингъл “Shine” повдига духа с текст, мелодия и визия – песента е за намирането на вътрешната си сила, а в клипа, заснет в Ел Ей, участва и сестрата на певицата. Парчето е част от предстоящия трети албум на Санде – “Real Life”, очакван през септември и посветен на „маргинализираните, забравените или отритнатите заради невидимото потисничество, което винаги го има“.

Красавицата и спасителят

Камила Кабейо е сред участниците в новия албум на музиканта и продуцент Марк Ронсън “Late Night Feelings”. Песента им “Find U Again” е поредният сингъл, който разказва история за разбито сърце, но по начин, който ни кара да танцуваме. Клипът е заснет в стил филм ноар, а сюжетът включва няколко ловци на глави, една певица – тяхна мишена, и наемник, който няма да изпълни мисията си заради нейния чар…

КИНО

Семейни войни

Новият,  по-дълъг трейлър на „Господарка на злото 2“ повдига малко повече завесата на конфликта в продължението. След грижите, които полага за Аврора, Злодеида ще опита да се намеси в бъдещето на момичето, което получава предложение за брак. Това ще я противопостави на майката на принца, поискал ръката – кралица Игрит. Наред със семейните разправии, героите ще трябва да защитят кралството от нови врагове.

Някъде над дъгата

След „Рокетмен“ вече е ясно кога ще гледаме следващата биографична музикална драма – Рене Зелуегър идва с „Джуди“ по кината през септември. Новият разширен трейлър показва Гарланд като жена, която се разкъсва между нуждата от семеен уют и работата, за да го осигури. Конфликти с мениджъри, съмнения в себе си и депресия са сред проблемите, които съпътстват края на кариерата ѝ през 60-те, когато се появява бъдещият ѝ пети съпруг Мики Дийнс.

Шпионски мрежи

„Агент под прикритие“ ни среща с Рейчъл, наета от правителствената агенция Мосад за разузнавач в Техеран, а истинската ѝ самоличност зад фасадата на учителка не е нейната единствена тайна. Непретенциозното заглавие на новия филм с Даян Крюгер всъщност е екранизация на романа „Английският учител“, а критиците вече хвалят изпълнението на актрисата. Филмът направи премиерата си по време на Международния филмов фестивал в Берлин през февруари, а през август се очаква и по-широко разпространение.

ОЩЕ

Нова ера за Лейди Гага

От дълго време се говори, че Лейди Гага ще открие собствена козметична марка, а моментът най-после настъпи. Haus Laboratories беше обявена от изпълнителката с искрено обръщение от социалните ѝ профили: „Понякога красотата не си проличи естествено отвътре. Но съм толкова благодарна, че гримът вдъхнови у мен смелост, която не знаех, че притежавам.“ Продуктите носят краткото и ясно послание „Нашата къща. Нашите правила“ и са достъпни и за поръчки от България през официалния сайт на марката.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти