Най-добрите места, които да посетиш в Арапя, Царево и Синеморец

Съвсем неусетно „следобедът на лятото“– месец август – започна, и е време тези от нас, жадували цяла година за необятното синьо безвремие на морето, най-после да се отдадем на заслужена почивка.

Слагаме банския, плажната кърпа и очилата, и потегляме към друго измерение на малко повече от 300 километра от столицата.

Дали става въпрос за кратка уикенд почивка или за годишен отпуск – южното ни Черноморие винаги е добро решение. И в новия епизод на поредицата Urban Life водещият Алекс Петренко ни показва най-интересните и готини места по морето, като този път акцент са кътчетата на юг от Лозенец, а именно – Арапя, Синеморец и Царево.

Знаете ли например кой е барът в Синеморец, който освен с уникална гледка към морето, може да се похвали и с истинска еко кауза, за която работи от самото си създаване? А чували ли сте, че в сърцето на Царево има своеобразен горски оазис, който съчетава в себе си приключенски парк, къмпинг, ко-уъркинг пространство, и всякакви други атракции за малки и големи?

плаж лято
Снимка: iStock

За тях и за още много интересни места, които горещо препоръчваме да посетите, ако имате път към южното ни Черноморие – гледайте новия епизод на Urban Life!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти