Любовен триъгълник между богатството, амбициите и чувствата

Любовен триъгълник между богатството, амбициите  и чувствата
Снимка: Diema Family

„Войната на розите” (Gullerin Savasi) събира две момичета от два различни свята в любовен триъгълник без изход в ефира на Diema Family от 14 март в 22.30 ч.

От приятелки като малки богатата Гюлфем (Джанан Ергюдер) и дъщерята на градинаря във вилата на семейството ѝ Гюлру (Дамла Сьонмез) се превръщат в съперници, готови за истинска война в името на любовта.

Защото макар и много различни, нещо наистина ценно ще ги свърже и раздели завинаги. Има някой, заради когото си струва да влязат в битка без правила - пристигналият от чужбина чаровен доктор Йомер (Баръш Кълъч). А красотата ще бъде тяхното единствено оръжие.

Сериалът "Войната на розите" ще търси мястото на любовта в материалния свят, в който живеем. Създателите на поредицата ще ни направят свидетели на това как една невинна детска мечта може да се превърне в кошмар не само за момичето, което ще я последва, но и за всички, които обича.

Тримата млади актьори, които изпълняват главните роли в любовния триъгълник, в момента са едни от най-популярните филмови и телевизионни звезди в Турция. Кои са те извън снимачната площадка и има ли нещо друго, което ги свързва в живота освен любовта между героите им?

Не пропускайте завладяващата история за изпепеляващите чувства, амбициите и жертвите в името на любовта в премиерния хитов турски сериал „Войната на розите” – от 14 март, всяка делнична вечер в 22.30 ч. по Diema Family.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти