Любо Киров направи вълнуваща премиера на новия си албум „Целуни ме“ и видеото към „Усеща се сила“ в една и съща вечер

Любо Киров
Снимка: Artvent.bg

Любо Киров направи премиера на новия си албум „Целуни ме“ и на видеото на „Усеща се сила“ в една и съща вечер през миналата събота. Публиката, която препълни столичния клуб Joy Station, чу за първи път на живо всички 11 песни от дългоочаквания нов албум на изпълнителя и получи като подарък копие от него.

Изненада за феновете на Любо Киров беше премиерата на видеото към песента му „Усеща се сила“, което той сподели в социалните мрежи час преди началото на концерта.

„Щастлив съм! Новият албум „Целуни ме“ вече е тук, готов да бъде споделен с всички вас, с които говорим на един език - езика на музиката, толкова години! Имам и специален подарък - видеото към „Усеща се сила“. Тази песен е изключително специална за мен, тя е печатът на този албум“, написа Любо Киров.

Видеото, което е продукция на световно ниво, показва за първи път мащаба на големия концерт на изпълнителя в пълната зала „Арена Армеец“ миналата година, когато той отбеляза рождения си ден с публиката и направи впечатляващо музикално шоу. Припомнете си тук ► Любо Киров създаде фурор на рождения си ден с грандиозен концерт в „Арена Армеец“

Любо Киров
Снимка: Artvent.bg

Концертът в събота вечер започна с „Целуни ме“, която дава името на новия албум и е под номер едно. Автор на снимката за визията на албума „Целуни ме“ е Петър Вълчев.

На представянето феновете чуха на живо и дуетите на Любо Киров с Поли Генова „Тръгни навреме“ и с DARA „Вече няма как“, както и с Pavell & Venci Venc' „Не бих могъл“ и с Михаела Маринова „Мога“. „Където няма време“ пък събра на сцената Любо Киров със Стенли и Христо Мутафчиев в едно изключително емоционално изпълнение.

Финалът на вечерта беше представянето на видеото на „Усеща се сила“ и пред публиката в Joy Station и думите на Любо Киров към феновете: „Обичам ви много. Може да ви звучи като клише, но ако клишетата се използват от сърце, имат смисъл“.

Любо Киров е композитор, текстописец и автор на аранжиментите и в този албум. Като дясна ръка в аранжиментите стои и Ангел Дюлгеров, на когото са и всички китари в албума.

Любо Киров
Снимка: Artvent.bg

Тази година Любо Киров ще представи албума си с големи концерти в страната и в чужбина. След София предстои Варна на 29 април, следват Бургас – 3 август, и Пловдив – 9 август.

Изпълнителят подготвя и грандиозен концерт в Лондон. Събитието ще бъде на 22 май в легендарната лондонска зала Troxy, на чиято сцена са били изпълнители като Роби Уилямс и Nick Cave & the Bad Seeds.

Любо Киров е един от най-обичаните български музикални артисти, чийто талант излиза извън всякакви граници и клишета. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове, и носител на редица музикални награди. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент, като през 2021 влезе в класацията на Forbes България като най-влиятелния поп музикант за годината.

Любо Киров
Снимка: Artvent.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти