Лили Иванова засенчи Адел

Милица Гладнишка като Лили Иванова
Снимка: Нова телевизия

Милица като Лили Иванова засенчи Милица като Адел – това се случи на сцената на вчерашния лайф на предаването "Като две капки вода", когато нейното превъплъщение в примата на българската естрада й донесе трета победа в шоуто. Тя дотолкова се беше притеснила, че призова зрителите да спрат звука на телевизорите си по време на изпълнението й и да намалят екрана наполовина. Въпреки това обаче нейното "Camino" изправи на крака и публиката, и журито. Актрисата Милица Гладнишка дотолкова не очакваше подобен успех, че дори не беше подготвена да отговори за какво ще дари своите 1000 лв. Това предстои да разберем в следващия епизод на 15-ти май.

Първите си 10 точки миналата вечер получи пък актрисата Диана Любенова, която според членовете на журито Магърдич Халваджиян и Любен Дилов-син показва най-голям напредък в развитието си. Превъплъщението й в гранд дамата на руската музика Алла Пугачова дотолкова впечатли Хилда, че тя дори пожела да я целуне.

Макар с контузия на крака и леко накуцващ, другият участник в шоуто актьорът Станимир Гъмов даде всичко от себе си за песента "Give It Аway" на американската четворка "Red Hot Chili Peppers". Впоследствие, той призна, че при репетициите се опитал да прескочи сцената, но "се приземил в Пирогов". Въпреки болките в коляното обаче, целият "бронзиран" и с характерните танцувални движения, той отлично успя да пресъздаде енергията на фронтмена на групата Антъни Кийдис.

С коренно различна визия – секси ретро панталони, още по-ретро прически и специални блестящи зъби, водещите на "Като две капки вода" Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, заедно с първия победител от българското издание на песенния формат "Екс Фактор" ("X Factor") Рафи влязоха в ролята на братя Гиб от "Bee Gees" и определено поставиха забавно начало на вечерта.

Силно представяне направи и Мария Игнатова, която първо се поклони пред таланта на Майкъл Джексън, а после изключително емоционално пресъздаде и песента "Heal The World".

С впечатляваща визуална прилика, актьорът Стефан Рядков развълнува всички рокаджии с хита "Когато рокендрола беше млад" на големия Георги Минчев.

Актьорът Алекс Кожухаров разтанцува всички с темпераментното "Baila Me" на "Gipsy Kings", а актрисата Албена Михова буквално падна на колене заради Алана Майлс и хита й "Black Velvet".

* По всичко личи, че следващият епизод отново ще предложи голяма доза забавление. Лидерките в класирането Албена и Милица ще се изправят в пряк двубой на 15-ти май от 20.00 часа по Нова телевизия. Тогава те ще трябва да изпълнят хитове на Анастейша. Радостта на Диана пък се помрачи от следващата задача – тя ще трябва да рапира песен на Ицо Хазарта. След успеха му с Васил Найденов, Алекс отново ще влезе в ролята на легендарен български изпълнител, и то тенор – Орлин Горанов. Стефан ще бъде руската звезда с български произход – Филип Киркоров, или както той се изрази "по-добрата половина от двойката Киркоров – Пугачова". Мария Игнатова ще трябва да се справя с Лили Иванова, Рафи ще бъде Роби Уилямс, а Гъмов – Антонио Бандерас.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти