Създадено за Vasco Electronics

Коледа за пътешественици

Коледа за пътешественици
Снимка: Vasco Electronics

Коледа е. Всички сме се събрали около елхата и започва любимата част от празника – размяната на подаръци. Какво най-често си разменяме? Пуловер в шарена хартия, луксозна козметика в торбичка, стилна кутия с ценна вещ, нова книга или полезна електроника. Нека да забравим всичко това!

Най-хубаво е, когато подаряваме спомени. Когато подаръкът ще остане в сърцето на нашите любими хора дълго след като е свършил, след като му е изтекъл срокът или полезното действие. Обичаме да пътуваме, обичаме да откривателстваме, да позволим светът да разкрие великолепието си пред нас. Защо да не подарим радост, щастливи мигове, да споделим вече преживяно и с други или да им покажем места и неща, за които те мечтаят? Ето няколко страхотни идеи за подаръци, които ще накарат вашите близки да се вълнуват и на празника, и когато използват подаръка си.

Пътешествие или ваучер за хотел
Една бленувана дестинация – един вълшебен подарък. Романтичен пролетен уикенд в Париж. Разходка из нощна Венеция. Разпускане по плажовете на Сплит. Няколко дни на шопинг из бутиците на Лондон. Зимна приказка във Виена. Всяко от тези пътешествия ще грее дълго след полета за дома. Билет за самолет, ваучер за хотел, а защо не и двете? Да подарим ваучер за пътуване до любимата им дестинация или дори цяло пътешествие на хората, които обичаме.

Билет за фестивал, концерт или приключение 
Пътуването е чудесно преживяване само по себе си, но да имаш конкретна цел и билет за нея, го прави нещо наистина специално. Билет за някой от най-обичаните летни фестивали като Primavera в Барселона или Sziget в Будапеща, за най-предните редове от турнето на Тейлър Суифт, Coldplay или Джеймс Блънт, а защо не и посещение на замъка Алнуик в Англия, който е известен като училището Хогуортс на Хари Потър, би било страхотен подарък за най-големите фенове.

Травел дневник
Да, можем да си водим бележки в телефона, но колко по-вълнуващо е човек да има персонализиран дневник, в който да инкрустира спомените си от най-вълнуващите приключения, пътешествия, срещи и онези дребни моменти, които правят едно преживяване паметно!

Електронни или аудиокниги
Пътуването върви и с дълги часове в самолет, влак или автобус, в които най-добрият приятел може да бъде една пленителна аудиокнига от любим писател. А пък вечерта, след наситен с преживявания и емоции ден, изтягане в леглото в хотела или наетия апартамент със завладяващ роман от електронния четец, е моментът за отдих и разпускане.

Снимка: Vasco Electronics

Моментален преводач 
Английският е универсален език, но я се опитай да се разбереш на английски в малко италианско градче например. Или пък попадаш в държава, в която нито английският се говори масово, нито ти разбираш местния език. Vasco Translator V4 е неизменен спътник на един пътешественик в такива случаи. Моменталният електронен преводач има в багажа си над 100 езика, върви с добавен доживотен интернет и има изключително полезни допълнителни функции – моментален преводач на реч, преводач на снимки, в които разпознава текстовете, точен превод на текст, има и приложение за учене. Vasco Translator V4 е не просто безценен инструмент, когато пътуваш, но и когато учиш нови езици.

Пътеводители и карти
Особено от места, на които вече сме били и сме обикнали. Места, които знаем, че ще допаднат и на близките ни. Любопитен пътеводител, който показва не само най-популярните сред туристите маршрути, но и скритите перли на града или пък карта, на която сами да отбележим местата, които са ни впечатлили, би могло да бъде страхотен персонален подарък с личен почерк.

Пътна чанта или куфар
Денят за пътуване наближава, започваме да приготвяме багажа и установяваме, че нямаме голяма пътна чанта или малък куфар, които да ползваме за ръчен багаж в самолета. Чакай! Нали ни подариха за Коледа онази страхотна чанта с много отделения, колелца и сгъваема дръжка. Вече сме готови, пътешествието може да започне.

Тази Коледа можеш да забравиш традиционните шалове, шапки, ръкавици, тримери за брада, онзи супер удобен мултикукър или вазата за хола. Можеш вместо тях да подариш спомени, които ще светят дълго в ума на хората, които обичаме.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти