Кое е „Сърцето на града“

Кое е онова място, което концентрира цялата енергия града? Къде се преплитат всеки ден хиляди човешки съдби? Къде хората се събират по всякакви поводи? Къде се забавляват, пазаруват, къде се радват на всяка емоция?

Стотици хора обичат да прекарват голяма част от времето си в моловете! Едни ги посещават в свободното си време, докато други работят в различните магазини, офиси, ресторанти и най-неподозирани части от сградата.

"Сърцето на града" е документално риалити, което ще ни покаже за първи път кои са тези хора, какво работят те, какво ги вълнува, усмихва, натъжава, колко струва да си усмихнат пред клиентите ежедневно, как са свързани помежду си като едно голямо семейство. Ще надникнем зад витрините, щандовете, в складовете, в офисите, в коридорите, за да се запознаем с тях и да ви разкажем за истинското „сърце“ на града –  Mall of Sofia.

В първия епизод на документалното реалити се запознаваме всички главни действащи лица, които се занимават с подготовката за 10-ия рожден ден на мола. Изпълнителният директор на мола Ноа разказва за процеса на организация и преобръща стереотипите за шеф, като обяснява защо познава всеки един от служителите си отблизо и обича да си комуникира с тях.

На празничното събитие присъстват звезди като Зуека, Милица Гладничка, Димитър Рачков, Рафи и Ненчо Балабанов, който влиза в ролята на Веселин Маринов и искрено забавлява гостите. А какви други изненади предложи сърцето на града за празничното събитие, ще открием в първия епизод.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти