Кино пролет в телевизионния ефир!

Кино пролет в телевизионния ефир!
Снимка: Нова телевизия

Завладяващи сюжети, много изненади и забавление за кино феновете обещават премиерните филми през април - всеки петък от 20.00 ч. по Нова. Пиърс Броснън, Еди Мърфи, Райън Рейнолдс, Харисън Форд и Блейк Лайвли са главните действащи лица в хитовите заглавия в „Премиера в петък” през този месец, а емоциите, смехът, екшънът и неочакваните обрати са гарантирани.

Още този петък, 8 април, от 20.00 ч. в ефира на Нова Пиърс Броснън ще докаже, че шпионите не се пенсионират в смразяващия кръвта трилър „Мисия: Ноември”.

В шеметни каскади и преследвания по улиците на Белград Броснън ще демонстрира, че не е забравил наученото като Джеймс Бонд и е решен на всичко, за да разнищи всяка конспирация на високо правителствено ниво.

Магична история ще забъркват сценаристите на „Последния ергенски запой” и режисьорът на „Ловци на шаферки” Дейвид Добкин в премиерната комедия „Размяната” на 15 април в ефира на Нова.

Потърпевши ще са холивудските звезди Райън Рейнолдс и Джейсън Бейтман, които по ирония на съдбата ще разберат, че понякога да осъществиш мечтата си може да се окаже проклятие. Макар във филма двамата да са приятели от детинство, животът им е преминал по коренно различен начин.

Героят на Райън Рейнолдс е необвързан плейбой, а Джейсън Бейтман - семеен мъж, потънал в родителски отговорности. Всеки от тях обаче завижда за живота на другия и съдбата им предоставя този шанс, разменяйки телата им.

Еди Мърфи пък ще разбере цената на словото и истината в комедията „1000 думи” на 22 април в 20.00 ч. по Нова. Звездата признава, че тази роля е била истинско предизвикателство за него, тъй като трябва да влезе в обувките на лъжлив бизнесмен, който е прокълнат и му остават да изговори само 1000 думи, преди да умре. Еди обаче знае отлично как да компенсирана липсата на говор с невероятно забавни каскади.

Свръхестествените явления продължават и на 29 април, когато холивудската звезда Блейк Лайвли ще обсеби съзнанието на Харисън Форд в романтичната фентъзи драма „Вечната Аделайн”.

Филмът разказва необикновената история на жена, благословена с вечна младост, която се среща с голямата си любов, но няколко десетилетия, след като са се разделили. Форд признава, че преживяването с Лайвли на снимачната площадка е било наистина магично.

За екранната магия допринася и вещата режисура на Лий Толанд Крийгър, който е доказал, че обича да изследва моралните дилеми в съвременното общество с филмите си „Порочният вид” и „Джеси и Селест завинаги”.

Това са само малка част от кино изненадите, които очакват зрителите в телевизионния ефир на Нова тази пролет. Не пропускайте премиерните хитови заглавия през април - всеки петък от 20.00 ч. по Нова.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти