Създадено за Lilly Drogerie

Какво стои зад хубавата усмивка? ( 5 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)

Какво стои зад хубавата усмивка? ( 5 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

От деца чуваме, че усмивката краси човека, а децата сякаш усещат това инстинктивно, защото използват всеки случай да се смеят. Да запазим този навик и като възрастни е чудесно, но към този подход трябва да добавим и увереността, че това, което усмивката ни разкрива, също е красиво.

Грижата за зъбите и устната хигиена е основополагаща за това да имаме наистина впечатляваща усмивка, но нека това не звучи като нещо сложно и трудно. Напротив, всекидневната рутина по отношение на зъбите ни е лесна и приятна, когато използваме подходящите средства и виждаме резултатите от тях.

Ако сте на вълна за започване на по-добра грижа за зъбите или просто се нуждаете от различни идеи, ето ги и тях:

LISTERINE TOTAL CARE ZERO Вода за уста

Снимка: Lilly Drogerie

Който е ходил на зъболекар (надяваме се, че го правите редовно!) знае, че плаката и зъбният камък са основните причинители на проблеми с венците. Кариесите също се развиват по-бързо, когато по зъбите има натрупана плака. Колкото и енергично да миете зъбите си обаче, голямо количество от плаката остава по зъбите. Тогава на ход е водата за уста.

Завършекът на миенето на зъби с LISTERINE TOTAL CARE ZERO Вода за уста ще допринесе за пълното почистване на натрупаната плака, ще заздрави още повече венците, а от там нататък нямате причина да не се усмихнете широко през целия ден.

Ако все пак не сте сигурни каква четка за зъби да изберете и непрекъснато сте в лутане на перфектната за вас, то тогава пробвайте с 

Бамбукова четка за зъби с въглен Нордикс

Снимка: Lilly Drogerie

Съставена от 100% МОSO бамбук, четката е идеална за хора с чувствителни венци, тъй като власинките са обработени с въглен, който подпомага нежното избелване на зъбите. Главата на четката е компактна и осигурява добър достъп и до най-сложните за почистване места.

Разбира се, каквато и четка да имаме, без подходящата паста за зъби няма да постигнем никакви резултати. Ако нямате някакъв специфичен проблем и искате искрящо бели зъби то за вас е идеална

DENT-A-DENT BLACK&WHITE Паста за зъби

Снимка: Lilly Drogerie

Съставена от активен въглен, който не само абсорбира токсините, но и премахва петната без да уврежда зъбния емайл.

С иновативната си формула обслужва основните нужди на устната кухина - здрави венци, укрепване на емайла, свеж дъх, бели зъби и превенция от кариес. Какво повече да искаш от една паста!

Освен ако не искате да постигнете незабавен ефект за по-бели и блестящи зъби, то тогава се насочете към

IWHITE Комплект за избелване на зъби

Снимка: Lilly Drogerie

Комплектът съдържа специални шини за професионално избелване в домашни условия, а  благодарение на новия избелващия гел ефектът е видим още от първото използване.

Само за 20 минути на ден разликата е осезаема.

Освен здрави зъби ще имате и усмивка като за милиони. Какво по-хубаво от това.

А сега не ви остава нищо друго освен да се усмихнете широко и да излезете да покорявате света!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти