Създадено за eMAG

Хороскоп за Black Friday – когато звездите ви го говорят

Хороскоп за Black Friday – когато звездите ви го говорят
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Петък 18-ти не е като петък 13-ти, но хората все така треперят от вълнение какво ли ще им донесе този ден, в който небето се отваря и от него се изсипват хиляди Black Friday оферти от eMAG. За да не се объркате в изобилието и да вземете да си купите нещо, което не ви трябва, препоръчваме да се вслушате в гласа на звездите, които винаги знаят кое за кого е най-подходящо и къде да го намерят. И така, запретвайте ръкави, четете внимателно и след това действайте смело.

ОВЕН

Овен зодии зодия хороскоп
Снимка: iStock

Всеки хороскоп започва с Овните и тяхната супер дразнеща неизчерпаема енергия - защото ако по някаква случайност започне с някоя друга зодия, ще дотърчат цяло стадо гневни овни, ще започнат да се блъскат пред гишето „Хороскопи“ и ще настояват някой да се съобрази с това, че те винаги са първи (което е така само в техните глави). За такива досадни ранобудници звездите могат да отредят единствено комбинация от кафеавтомат De'Longhi Magnifica, та да може цялото овнешко войнство първо да си изпие кафето и след това, малко по-спокойно, доколкото това е възможно за един Овен, да продължи с живота си. Забележете и името на кафеавтомата – Магнифика! Като самите Овни, разбира се, защото те са въплъщение на великолепието. Някои от тях ще се зарадват и на една от необичайните оферти този Black Friday, а именно - напълно или частично организирани посещения на спортни събития - например мачове от Английската висша лига (Barclays Premier League), Серия А в Италия, Ла Лига в Испания и Формула 1, та да си подскачат заедно по стадионите и да си изразходят енергията дано. Амин!

ТЕЛЕЦ

телец
Снимка: iStock

Какво иска Телецът? Да не става рано, да не се напряга, никой да не го юрка, да има вкусна храна и първокласни предмети около себе си. Дето се вика – почти нищо не иска. Звездите чудесно знаят как да предразположат един Телец (то не че е особено трудно) и този петък им предлагат часовник Fossilпърво, защото луксът ще ги успокои до точката на заспиване, и второ – за да се опитат поне един път в този живот да идат някъде навреме - ако преди това успеят да се събудят, естествено. За тях и само за тях са и някои от необичайните оферти този Black Friday - монети, кюлчета от благородни метали и бижута. На Телеца му дай да се зарови в рубини и злато и може да не го търсите до Великден. Той само ще яде, ще пие и ще си брои имáнето – и така до несвяст.

БЛИЗНАЦИ

церера близнаци
Снимка: iStock

Ето че най-накрая стигнахме до нещо с малко повече ум в главата, без да искаме да обиждаме Овните и Телците. Не знаем защо на Близнаците им се носи слава на умниците на зодиака – може би защото съчетават два мозъка в едно, но каквато и да е причината, факт е, че те са доста интелигентни. И държат да го споделят непрекъснато и с всички. Подозираме, че плановете с неограничени разговори са първоначално създадени само за представители на зодия Близнаци – да говорят, да говорят, да говорят, пък белким им свърши речниковия запас и им писне. Това никога не става, разбира се, затова и този Black Friday за тях е предвиден смартфон Motorola Moto g42 да си го вземат и да си изкарват по 24 часа в обмяна на думи с някой нещастен човек – пу, не сме ние! И нещо необичайно и за тях от офертите за Black Friday - различни курсове за личностно развитие. По-правилно би било да се каже „Различни курсове за развитие на различните личности“, понеже у Близнаците не са една и две тези личности, но схващате идеята. Да се запишат на курс и да си развиват личността във всички посоки и после всички личности да си купят по един телефон и да си говорят до края на света.

РАК

зодия рак
Снимка: Thinkstock

Раците, милите, все не са разбрали кое кога е, защото са по-заети да са в любовна депресия или да се чудят как да изпаднат в любовна депресия, което при тях е горе-долу едно и също. Сега е моментът да им напомним, че скоро идва Коледа и докато ронят ситен маргарит в кухнята, ще останат и без елха, и без подаръци. Затова, скъпи Раци, ако замалко просто спрете да се вайкате, може би ще ви хареса предложението да си купите изкуствена елха и да започнете да си я украсявате, нищо че има повече от месец до Коледа. Направете я колкото се може по-весела и ярка, за да има нещо у вас, което да ви разсейва от черните мисли. Никакви черни мисли, само Черен петък! А, и още нещо – ще ви допадне и някоя от над 100-те оферти за разкрасителни процедури, защото то от толкова рев човек се подува, очите кръвясват и въобще... абе, я идете на разкрасителна процедура и после се върнете да си ревете пак под елхата, но вече красиви!

ЛЪВ

зодия лъв зодии астрология планети
Снимка: iStock

Ето го царят на джунглата и на хороскопа – седи и нервно потропва с лапа, защото сме се забавили да стигнем до него. Спокойно – просто имаше задръстване при Овните, че бяха малко нервни, но ето, сега идва и вашият ред. Звездите веднага ще ви омилостивят с нещо разкошно и точно за вас, макар и да не ви е баш по мярка - електрическа кола с дистанционно управление за деца Mappy, Mercedes Benz ML350. Разбира се, червена! Взимате си един Мерцедес и си обикаляте хола с него, и махате така, както махаше кралицата от Бъкингамския дворец – то така или иначе този жест си ви иде отвътре. И нещо от необичайните оферти - първокласни алкохолни и гурме продукти, включително уиски Macallan 700 мл в специална дървена кутия, Chateau d`Esclans Whispering Angel Rose 6. Сипвате си едно, качвате се на домашния Мерцедес (това само вкъщи може да го правите!) и си живеете като шеф. Какъвто сте, разбира се!

ДЕВА

Дева зодия зодии астрология
Снимка: iStock

Девите и този Black Friday са се наврели в шкафа под мивката, че там има едно огромно петно, дето трябва да се измие... но все тая де, нали някой трябва да ги мие тези петна. Като излезете от шкафа, скъпи Деви, обърнете внимание на невероятната оферта този Black Friday, която ще ви накара да подскачате от радост и от джобовете ви да падат микрофибърни кърпи и гъбички за миене на чинии. Пералня Samsung WW70TA046AE/LE, 7 кг, 1400 об/мин, Клас B, за да можете да си перете на воля денонощно. А когато не перете, може пък да съблечете престилката, да си облечете някакви нормални дрехи и да идете на някоя арт работилница, уроци по фотография, рисуване, готварство и приготвяне на коктейли – всички част от необичайните оферти в eMAG. Само не говорете на хората там за домакинска работа!

ВЕЗНИ

Везни зодии зодия знак астрология
Снимка: iStock

След това да гледат себе си в огледалото и да се разкрасяват, Везните най-много обичат да гледат други хора и да ги обсъждат. Някой ще каже, че малко си падат клюкари, но ние по злостни приказки не се подвеждаме. И понеже няма Везна без поне пет огледала вкъщи, звездите тази година ще ги подмамят с нещо по-хубаво - телевизор Samsung LED 55AU7092, та да си гледат другите хора и да си ги обсъждат колкото искат. А когато е изключен, телевизорът може да бъде използван като шесто огледало, разбира се. Везните ще се зарадват и на някоя от необичайните туристически оферти тази година - до Френските Алпи, остров Мавриций и Занзибар, а защо не и до трите. Нали знаете, че не ви бива много във взимането на решения? Направо си взимайте и трите оферти и да ви е мирна главата. И не забравяйте да се огледате преди да тръгнете към Занзибар!

СКОРПИОН

скорпион
Снимка: iStock

Има една черта у Скорпионите, която много дразни околните, а именно – инатът им. Науми ли си нещо това животно, нищо не може да го отклони от... жертвата му. Не казваме, че е злобен, просто малко се фиксира върху хората и нещата, които иска, и ги преследва докрай. Когато преследваш жертви обаче, е добре да си си измил зъбите, затова и този Black Friday, скъпи Скорпиони, се снабдете с електрическа четка за зъби Oral-B iO9, та да сте сигурни, че хората няма да казват „Леле, какъв страшен Скорпион, пък с какви неизмити зъби“. Звездите препоръчват да имате под ръка и ваучери за гориво от необичайните оферти – не върви да преследвате някого и баш по средата да ви свърши бензинът.

СТРЕЛЕЦ

Стрелец астрология зодии зодия
Снимка: iStock

След пътуването по света, Стрелците най-много обичат да правят физически упражнения. Дали ще ходят, дали ще тичат, дали ще летят или ще правят паркур по околните сгради, важното е да се движат, че иначе стават ужасно досадни. Зимата обаче не е сезон, в който можеш да подскачаш по покривите или да тичаш като алтав всеки ден навън, затова за тях точно е офертата за бягаща пътекакачват се на нея на 20 ноември и слизат на 20 април. Някъде през това време е добре да идете и различни приключения, повдигащи адреналина, които са част от необичайните оферти на eMAG, за да е съвсем сигурно, че ще се уморявате достатъчно и няма да тормозите околните с безкрайното си философстване. Тичате на пътеката, скачате с едно бънджи и си лягате!!

КОЗИРОГ

козирог зодия знак зодиакален хороскоп
Снимка: Thinkstock

Най-разумните и рационални представители на зодиака (не ги четкаме, те просто са си такива!) вече отдавна знаят от какво имат нужда този Black Friday. Дори спонтанните шопинг епизоди при тях изглеждат като нещо изискано и класно – включително и покупката на битови уреди. Козирозите няма да се задоволят просто с някаква прахосмукачка, те ще изберат прахосмукачка без кабел Dyson V12 Slim Detect Absolute, която е не само красива, но и умна – точно като тях (пак не ги четкаме, те буквално са си такива). Що се отнася до необичайните оферти – думата „необичаен“ и Козирог рядко вървят ръка за ръка, защото те са традиционалисти, но в случая става въпрос за избор от над 13 автомобила, всички налични на склад, като най-голямата отстъпка по време на eMAG Black Friday за единичен автомобил е 11 000 лв. Вече виждаме как вътрешния Ексел на Козирозите смята отстъпки и бюджети и затова ги оставяме на мира и продължаваме напред.

ВОДОЛЕЙ

водолей зодия знак зодиакален хороскоп
Снимка: Thinkstock

Вечната блейка на зодиака, Водолеят може да се сети за Black Friday чак следващия петък, защото този петък е гледал филм за Космоса, или за косатки, или за косатки в Космоса. Трябва им нещо на Водолеите, което да ги заземява от време на време, а какво по-заземяващо от... комплект с тигани! Ние поне не се сещаме за нищо по-заземяващо, затова, Водолеи, този Black Friday смело си купете комплект 4 части Tefal Ingenio Emotion (въпреки че думата emotion няма общо с отнесените Водолеи) и започвайте да готвите и да правите всички онези земни неща, които правят и останалите нормални хора. Хвърлете едно око и на необичайните оферти, защото има възможност за наем на автомобили, кемпери и лодки, а това за вас е супер примамливо изживяване. Взимате си тенджерите, качвате се на лодката и отивате в някой язовир да блеете в небето.

РИБИ

риби зодии астрология знак
Снимка: iStock

Ето че стигнахме и до последните представители на зодиака. Най-обърканите, най-чувствителните и най-емоционалните от всички 12 зодии, Рибите са един пътуващ цирк. В главите си имат собствено устройство за прожектиране на филми и непрекъснато са в такъв, за ужас на околните, а резултатът от всеки филм е... реването. Голям рев и драматизъм пада с тия Риби и вечно всичко е мокро от сълзи около тях. Дори и на звездите им писна от тази влага, затова този Black Friday препоръчват на Рибите да си вземат сушилня Beko B3T68230, Термопомпа, 8 кг – ревете, попивате сълзите в каквото ви попадне под ръка, дори да е котката, и пъхате в сушилнята. Котката не я пъхайте в сушилнята, те сами изсъхват!! Що се отнася до необичайните оферти – нямаме нищо специално за вас, защото каквото и да ви предложим, ще му намерите кусур. Изберете си нещо от офертите на другите зодии и си носете един път сами отговорността.

И така, ако вече сте готови с избора си и сте се вслушали в съветите на звездите, то знайте, че Black Friday идва този петък в eMAG, затова най-добре си вземете отпуск и нека силата бъде с вас!


* При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday офертите ще са видни и актуални, започвайки на 18.11.2022 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на наличните количества, специално определени за кампанията.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти