Една благотворителна инициатива на служители - доброволци

Една благотворителна инициатива на служители - доброволци
Снимка: netinfo

Служителите на БТЛ Индъстрийз, водеща фирма в сферата на разработката, производството и търговията на иновативна медицинска техника, организираха благотворителна кампания за даряване на кръв.

Сплотеният колектив инициира безвъзмездната помощ веднъж годишно, с  професионалното съдействие на Центъра по трансфузионна хематология – гр. Пловдив. Медицински екип идва на място във фирмата, за да прегледа доброволците и да осигури безопасното преминаване на процедурата.

Служителите, обединени от милосърдие, задружно решават да организират дарителската кампания, като фирмата твърдо застава зад идеята и осигурява нужните условия за осъществяване на каузата. Смелите доброволци  са наградени с вкусни лакомства, а всеобщата отдаденост предизвика много усмивки и добро настроение.

Целият екип приветства инициативата и смята да я превърне в традиция, за да мотивира всички, които имат желание и възможност, да се включат в подобни прояви. При провеждането на миналогодишната кампания участие са взели 19 души, а тази година броят им се увеличава на 21.

Дарената кръв е безценна за нуждаещите се. Тя ще се използва за лечението на болни и пострадали хора, които имат нужда от кръвопреливане.  

Направеното добро създава усещане за щастие, а щастливият служител е продуктивен, върши работата си с удоволствие и се усмихва повече. Водени от това кредо и от вярата, че добрите дала осмислят живота ни, служителите на БТЛ инициираха кръводарителската си акция „Кръвта няма цена, както приятелството, любовта и човешкия живот”, като израз на състрадание и човечност. Благотворителното кръводаряване има за цел да помогне на нуждаещи се пациенти и да насърчи обществото към ангажираност и проява на социална отговорност, чрез участие в значими каузи.

Филантропията на работното място е ефективен начин за реализиране на социална промяна и справяне със стреса. Когато екипът се обединява около благотворителни инициативи и благородни каузи, у всеки служител се развиват ценности като съпричастност, отзивчивост и емпатия – необходимо условие за успеха на една компания.

Мотивацията на служителите е важен фактор и колкото по- дейно участие взимат в благотворителни каузи, толкова по-мотивиран и сплотен е екипа. Служителите на БТЛ Индъстрийз илюстрират това с различните безкористни инициативи, в които взимат участие. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти