Да станеш на 14 в музея

Симо и Боги
Снимка: Стартер

Сутрешното шоу на БГ Радио празнува рождения си ден на 29-ти февруари в Музейко.

Стартер - най-забавното сутрешно шоу в българския ефир става на 14 години на 29 февруари и традиционно за пореден път ще бъде отпразнуван ….нетрадиционно!

Част от нетрадиционните места, на които се е излъчвал празничният ефир на Стартер, досега са били - циркова арена, телевизионно студио, бензиностанция, кафене и дори истинска класна стая! Тази година екипът на Стартер избра това да бъде най-големият детски научен център за Югоизточна Европа  - Музейко!

Празничното предаване ще започне на 29 февруари в 7 ч. сутринта, а за да го отпразнуват подобаващо към любимите водещи Симо и Боги ще се присъединят и едни от най-популярните български изпълнители и известни личности, както и верни приятели и фенове на Стартер.

Участие в празника ще вземат Данчо Караджов, Галя Щърбева и Лора Крумова, Прея, Симона Пейчева, Нина Николина, Лара Златарева, Орлин Павлов, Пламен и Иво, Дарин Ангелов, Рафи, Ирра, Атанас Пенев от Б.Т.Р. и още много от най-обичаните звезди на България.

На тях ще им се наложи да се върнат назад във времето и да отговарят на въпроси, свързани с детството си в ефир.

Празничният четиричасов ефир ще се излъчва на живо по БГ Радио от Музейко и е за всички, които искат да стартират седмицата и разнообразят понеделнична утрин с много смях и позитивно настроение.

Както за всеки един рожден ден досега, и за този - Симо и Богдана не са пропуснали да подготвят много изненади и предизвикателства за всички гости на тържеството, криещи се в различните епохи на първия детски музей в България - Музейко.

В празничното издание на рубриката Пет Въпроса директно от детския музей ще отговаря и приказният разказвач Слава Рачева от прочутото детско предаване „Педя човек - лакът брада“.

Четете Колонката на Симо Колев в Edna.bg ТУК.

Припомнете си Колонката на Богдана Трифонова в Edna.bg ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти