Ако котките и кучетата можеха да говорят, щяха да поискат от нас ето това...

Ако котките и кучетата можеха да говорят, щяха да поискат от нас ето това...
Снимка: iStock

Мария Николова

Домашен любимец не е просто определение за четириногия приятел, който гледаме у дома.

Това е титла за най-важния и любвеобилен член на семейството...

Наскоро една приятелка, която има разкошен голдън ретрийвър, ми сподели, че толкова много обича кучето си, че е способна да лиши себе си от това да си приготви апетитна вечеря, но в никакъв случай не би дала на своя космат приятел да похапва какво да е. "За Робърт (така се казва голдън ретрийвърът) или най-доброто, или нищо!", категорична бе тя.

g
Снимка: iStock

И не е ли наистина така? Без да стигаме до крайности, когато поемем отговорността да се грижим за четириног сладур, независимо дали ще е коте или куче, трябва да сме подготвени да го считаме за равен на нас във всяко едно отношение. В ежедневното рутинно обслужване, хигиената, разходките, игрите, възпитанието, включително и в храната. Това далеч не означава да купуваме само най-скъпите и безполезни вкусни награди и аксесоари за любимци, но да подхождаме разумно към това какво консумират те.

Защото колкото повече ние се влагаме в това мъркащият или лаещият ни приятел да получава качествена храна, толкова повече време ние ще му подарим на този прекрасен свят.

Снимка: iStock

Затова и днес ще ви дадем 6 идеи за това с каква храна да поглезите вашите четириноги любимци. Имайте предвид, че точно сега тези храни за котки и кучета са В ПРОМОЦИЯ и СА НАМАЛЕНИ на много добра цена.

Ето и кои са те:

Суха храна за кучета в зряла възраст Purina Daling, пиле и зеленчуци, в чувал, 15 кг

Тази храна е създадена с много любов за вашето куче. Purina Darling е cyxa xpaнa зa ĸyчeтa в зpялa възpacт cъc cтpaxoтeн вĸyc нa пилe и зeлeнчyци, блaгoдapeниe нa внимaтeлнo пoдбpaнитe cъcтaвĸи. Πpoдyĸтът e cъc пpoтeини зa пoдcилвaнe нa мycĸyлитe и ocигypявaнe нa eнepгия, фибpи зa дoбpo xpaнocмилaнe, мaзнини зa лъcĸaвa ĸoзинa и витaмини и минepaли нeoбxoдими зa тялo.

е
Снимка: Emag

И в момента е намалена с 15% - вижте повече за офертата ТУК

***

Мокра храна за котки в зряла възраст Purina Gourmet Gold, консерва, 24х85 г

Ако вашата котка е истински ценител и обича да опитва ястия с различни вкусове всеки ден, тази храна е точно за нея. Консервите съдържат крехки хапки, комбинирани с внимателно сготвени парченца: идеалната комбинация от две различни текстури в едно хранене, за да предложи на котето удоволствието от от нежната комбинация от вкусове и текстури. За котка със средни размери (4kg), сервирайте до 4 консерви на ден в поне 2 отделни хранения.

е
Снимка: Emag

А в момента тази оферта е намалена от 29.99 на 17.99 лева. Наистина не е за изпускане - вижте ТУК

***

Храна за кучета Pedigree, телешко месо и пиле, 15 кг + 4 броя пауч микс

Съобразена със специфичните нужди на кучето ви, храната Pedigree му осигурява ежедневно всички необходими хранителни вещества. Тя съдържа изключителна комбинация от здравословни продукти, която предлага балансирано хранене, отличен вкус и дневната доза радост на вашия най-добър приятел.

е
Снимка: Emag

В момента тази храна е в промоция - намалена е от 62.20 на 54.46 лева - вижте ТУК повече за нея

***

Суха храна за котки Royal Canin Sensible 33, 15 кг

Тази храна осигурява на котката оптимално здравословно храносмилане. Някои котки страдат от чувствителна храносмилателна система, което води до отделяне на фекалии с лоша консистенция. Sensible 33 е със специална формула, съдържаща височко смилаеми протеини.

е
Снимка: Emag

В момента тази суха храна за котки е намалена с 14% и си заслужава да се разгледа ТУК

***

Суха храна за кучета Brit Ppremium Adult L By Nаture с 45% прясно пилешко месо

Вече повече от 20 години Brit доказват, че се грижат с любов за домашните ни любимци като произвеждат висококачествени продукти за котки и кучета. Тази година отново направиха крачка напред във вдигането на нивото на техните храни. Този път във фокус попада  Premium сегментът им за гранулирана храна за кучета. Формулата на храната е променена като е обогатена с повече изцяло прясно, свежо месо. Това, от своя страна, допринася за по-добрия вкус на храната, по-доброто храносмилане на продукта и съответно по-добри хранителни стойности. 

е
Снимка: Emag

Сега тази храна е в промоция и можете да я закупите за 69.90 вместо за 80.40 лева - вижте ТУК

***

Комплект мокра храна за котки в зряла възраст Purina Felix Fantastic, месо, мокра храна, пауч, 4 стека по 12 бр. х 100g

Felix Fantastic е асортимент от вкусни ястия, специално приготвени с наистина крехки месни парченца в сочно желе, което изглежда и мирише толкова добре, колкото храната, която Вие бихте приготвили за себе си. Но това не е всичко. Всяка рецепта е източник на незаменими Омега 6 мастни киселини и съдържа правилната комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от дневните нужди на вашата котка.

е
Снимка: Emag

А в момента е намалена от 25.99 на 23.99 лева - вижте офертата СЕГА

***

Никога не забравяйте, че инвестицията в специализирана храна за домашни любимци си заслужава. Тя е създадена чрез множество изследвания и проучвания на храносмилателната система на животинките и може да им достави точно онези хранителни вещества, от които те се нуждаят (и която храната, която иначе бихте им сготвили не би свършила).

Когато имаме куче или коте, трябва да се примирим, че ще имаме разходи за неговата кухня. От нас зависи дали приятелчето ще похапва истински полезните за него неща или ще консумира какво да е. Но никога нека не забравяме, че и месото или оризът, които обичайно стопаните приготвят у дома като човешка храна, също струва пари. Сами направете своята разумна преценка.

g
Снимка: iStock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти