"69 съвета за секс" за 14 февруари

"69 съвета за секс" за 14 февруари
Снимка: netinfo

"69 съвета за секс" е първата книга на Наталия Кобилкина и събира в едно най-важното от досегашната й професионална практика. Поднесени с типичната й закачлива откровеност и професионализъм, съветите тук са насочени както към дамите, така и към представителите на силния пол и са перфектно вдъхновение за всяка двойка.

Неслучайно за дата на премиерата е избран именно Денят на влюбените, 14-и февруари (в книжарница "Хеликон" на бул."Витоша" 68, от 18:00 часа). Луксозното издание е стилен подарък и практичен наръчник, който отговаря на най-важните въпроси, свързани с човешката сексуалност, разделяйки ги тематично на девет глави, които обхващат най-популярните теми – от женския оргазъм и размера на мъжкия член до тайните желания на двата пола. Къде се крие ключът към желанието?, Защо кръгът е важен в любовта по френски? Малко или много са 11 минути? - отговорите се крият в червено-белите страници на "69 съвета за секс".

"За мен сексът е едно от най-силните и важните преживявания, заради които си заслужава да живееш. Чрез секс всеки път осъзнавам и преоткривам себе си" - казва Наталия Кобилкина, която, както знаете, е Edna от нас.

В увода към книгата тя си спомня важен момент от своето детство, когато е на 12 и пита баща си какво означава "секс". Той се изчервява и й носи учебник по биология. "Упорито четях за пчеличките, но така и не разбрах какво означава секс" - разказва тя.

Днес вярва, че сексуалната култура започва от детството и адекватното отношение към темата тогава е изключително важно за пълноценния сексуален живот в бъдеще. "Убедена съм, че тази книга ще е полезна и за младото поколение, което има нужда от знания – категорична е Наталия и допълва: - Сексът ни дава дълбока интимна връзка с партньора, води ни до върха на удоволствието и ни носи творчество и свобода.

Целта на описаните в тази книга съвети е да ни научат да приемаме с любов и уважение своята чувственост и да постигнем пълноценно сексуално изживяване. Искрено вярвам, че тези 69 съвета ще ви донесат повече свобода, повече разбиране и разбира се, повече оргазми."

Повече информация за книгата "69 съвета за секс" ще откриете на официалния сайт на издателство "Софтпрес", а статиите на Наталия за Edna, можете да прочетете тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти