6 ясни знака, че Законът на привличането работи за теб

енергия духовност
Снимка: iStock

Законът на привличането е една от най-актуалните теми в нашето съвремие. Привличаме онова, за което си мислим. Пишем мечтите си на малки листчета, които старателно запечатваме, поставяме на специално за нас място у дома или сред природата и обгрижваме с положителната си енергия.

Мислите ни, хубави или лоши, рефлектират върху това, което ни се случва. Вселената чува единствено вибрациите ни с положителен смисъл. 

щастие жена лято
Снимка: iStock

Ако най-голямото ти желание е "Не искам да съм болна", тя "ще чуе" само думичките "искам" и "болна". Затова програмираме посоката си на "Искам да съм здрава". Така Вселената "ще чуе" правилните ни мечти и ще направи така че да преживеем събитията от земния си път по най-правилния за нас начин.

Но дори и да познаваме добре Закона на привличането и да го използваме редовно, има няколко сигурни знака, че той работи безотказно за нас. 

Ако виждаме около себе си положителни красиви добри знаци, значи сме добри хора и начинът, по който живеем, ни зарежда с енергия, мотивира, вдъхновява и е най-подходящ за нас. Ние изпращаме любов към Вселената и тя улавя нашите високо емоционални вибрации и ни отговаря със същото.

Кога Законът на привличането е на твоя страна

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти