6 ясни знака, че Законът на привличането работи за теб

енергия духовност
Снимка: iStock

Законът на привличането е една от най-актуалните теми в нашето съвремие. Привличаме онова, за което си мислим. Пишем мечтите си на малки листчета, които старателно запечатваме, поставяме на специално за нас място у дома или сред природата и обгрижваме с положителната си енергия.

Мислите ни, хубави или лоши, рефлектират върху това, което ни се случва. Вселената чува единствено вибрациите ни с положителен смисъл. 

Ако най-голямото ти желание е "Не искам да съм болна", тя "ще чуе" само думичките "искам" и "болна". Затова програмираме посоката си на "Искам да съм здрава". Така Вселената "ще чуе" правилните ни мечти и ще направи така че да преживеем събитията от земния си път по най-правилния за нас начин.

Но дори и да познаваме добре Закона на привличането и да го използваме редовно, има няколко сигурни знака, че той работи безотказно за нас. Знаците може да видите в нашата галерия тук.

Ако виждаме около себе си положителни красиви добри знаци, значи сме добри хора и начинът, по който живеем, ни зарежда с енергия, мотивира, вдъхновява и е най-подходящ за нас. Ние изпращаме любов към Вселената и тя улавя нашите високо емоционални вибрации и ни отговаря със същото.

>>> Към галерията >>>

жена
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти