Супер храните за палави преживявания в леглото

Ние сме това, което ядем! И ние сме точно толкова палави в леглото, колкото е приемът ни на храни-афродизиаци. В новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“ Наталия Кобилкина разкрива кулинарните тайни за страстен секс.

Както всички знаем, афродизиаците подсилват сексуалното желание. Освен че правят секса по-лесно постижим, спомагат да бъде и много по-приятен. Сексоложката разкрива, че белтъчините са изключително полезни и са препоръчителни при опити за забременяване. Също може да опитате да разгорещите страстите и с морски дарове.

Докато мъжете обожават фелациото, то не във всички случаи жените са привърженици на оралната любов. Дами, има начин как да направите любовната орална игра по-приятна за вас.

ананас
Снимка: Thinkstock

Давайте на любимия си ананас! Това ще освежи семенната му течност и ще я направи по-вкусна. Както и билкови чайове, особено от шипка.

Здравото тяло ухае на приятно. Но може да бъдете сигурни, че някои храни и вредни навици намаляват сексуалното желание у двата пола. Това са пушенето, алкохола лука и рибата.

Може да ги избягвате ако желаете да изживеете нови сексуални приключения. 

Още за афродизиаците

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти