Сексът: На тъмно или на светло?

Сексът: На тъмно или на светло?
Снимка: Thinkstock

Велина Томова

Да ви питаме как предпочитате да правите секс – на светло или на тъмно, е като да ви питаме как си пиете кафето – със или без захар.

Ще се оформят два крайни в своето мнение отбори, които ще държат на собствената си теза.

Проблемът ще се появи, когато с половинката си се окажете членове на двете враждуващи групи.

За да не трябва единият да прави компромис, ще ви дадем плюсовете и на двата варианта, току виж сме успели да ви убедим да опитате по „другия“ начин.

Тези, които се обявяват за повече в светлина в секса или са уверени в начина, по който изглеждат, или са мъже.

Те, както чудесно знаете, обичат с очите си и благодарение именно на това порно индустрията процъфтява.

Можете да бъдете абсолютно убедени, че един мъж, озовал се с вас в леглото, няма да седне да се вглежда в косъмчета, стрии или целулит.

Извивките на жените, които ние намираме за неприятни дебелинки, всъщност са супер привлекателни и секси за мъжете.

Това, че коремчето се е очертало, защото сте се понавели или пък че кракът ви прави странна чупка, не е от значение за мъж, който вече ви е завел до леглото.

А и имайте предвид, че гледната точка на жената и на мъжа по време на секс е различна и отгоре нещата изглеждат много по-добре.

Ако мисълта да се отдадете на ласки посред бял ден или на светната лампа не ви се нрави, опитайте на свещи или на светната нощна лампа, оставена на пода до леглото.

Така ще бъдете осветени по един много нежен и щадящ външния вид начин, ще предоставите така желаната гледка на партньора си и в същото време ще се възползвате от меката светлина, която скрива недостатъците на кожата.

А и няма да се чувствате като на гинекологичен преглед.

И ако е толкова хубаво да се прави секс на светната лампа, дали е толкова хубаво да се прави и на тъмно?

Всъщност да.

Тъмнината крие в себе си мистиката и очарованието на това да не знаеш какво следва, да не можеш да видиш, да си отдаден напълно, без да следиш с поглед реакции, движение, мимики.

В тъмнината можеш да се отпуснеш и да си това, което винаги си искал да бъдеш (или винаги си искал да направиш) без да трябва да внимаваш за външния вид на всичко.

В тъмнината останалите сетива се засилват, допирът става по-чувствен, всеки шепот носи повече заряд, магията се случва между двама души без да ги излага на показ един на друг.

Дори да сте най-ревностните почитатели на секса посред бял ден, не се лишавайте от новите усещания, които нощта може да ви предложи.

Именно в тъмното могат изненадващо да се появят нови желания, нови пози и повече откровеност.

От който и отбор да сте, има едно общо правило – за добър секс оставете предразсъдъците и задръжките си пред вратата на спалнята.

Още идеи за секс прочетете тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти