Признаци, че той ви изневерява

Признаци, че той ви изневерява
Снимка: netinfo

Много жени изпадат в параноични състояния, подбудени от подозренията, че партньорът им изневерява.

Ето няколко знака, които според Рич Сантос - автор в сп. "Мари Клер"(Marie Cairе), са показателни, че мъжът може би не е много честен с вас.

Липса на секс
Освен ако не е машина, няма как да успее да прави редовно секс с две жени. Понякога, ако той спи с друга, е много вероятно вече да не е толкова привлечен от партньорката си, а новото завоевание да му е по-интересно.

Телефонът
Дори и да се съмнявате в нещо, не е правилно да ровите в телефона на любимия. Ако обаче, забележите по-странно поведение - той често излиза от стаята, когато някой му звънне, и после не иска да ви каже кой му се е обадил или е прекалено нервен, значи има нещо нередно. Разбира се, винаги съществува възможността да се опитва да ви организира някаква изненада, така че не бързайте с обвиненията.

Виждате се рядко
Забелязвате, че срещите ви стават по-редки и той сякаш изведнъж е станал изключително зает - излизане с приятели, повече работни ангажименти и т.н. Има вероятност това наистина да е така или той просто се нуждае от алиби. Предложете му да излизате заедно с него на срещите с приятелите му, като кажете, че малко мъжка компания и пиене на бира ще ви се отрази добре. Ако забележите някакъв проблем или нередно поведение от негова страна, по-добре директно го попитайте какво има и защо не се виждате. Не се правете на следовател и не почвайте да го следите и да разпитвате познатите му.

Прекалено много приказки
Нали знаете онова усещане, когато се запознаете с някого и се влюбите, и искате да кажете на света за това и да споделите радостта си? В тези случаи започвате прекалено често да говорите все за един човек. Ако и вашият човек прави нещо подобно, може да се замислите.

Странно поведение на приятели
Почти сигурно е, че приятелите му ще застанат на негова страна и няма да го издадат, ако е сгазил лука. Но може би ще чувстват вина и това ще се отрази на поведението им към вас.

Старата песен на нов глас
Ако той някога ви е изневерявал и вие сте го хванали, а сега проявява сходни сигнали за нередно поведение, значи е почти сигурно, че отново е с друга. Не можете да имате вяра на човек, който веднъж или повече пъти ви е лъгал, защото вероятността да го направи отново е много голяма.

Все пак всичко зависи от вас и вашето доверие в него. Забележите ли нещо съмнително, не се измъчвайте в догадки, а му поставете въпроса право в очите. От неговата реакция може да си направите най-точни заключения какво се случва.

Споменете му, че един мъж на място ще има доблестта да си признае, ако наистина изневерява.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти