Наталия Кобилкина разкрива: Защо хората правят секс на тъмно?

Всеки се притеснява как изглежда, докато го прави. Повечето хора си мислят, че като загасят лампите липсата на самочувствие ще изчезне и те ще се представят по-добре в леглото. В новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“ Наталия Кобилкина споделя кои хора харесват секс на тъмно и как могат да го преодолеят!

Според сексоложката хората, които го правят само на тъмно притежават комплекси за тялото си, които не могат да превъзмогнат. Също така тъмнината дава смелост на по-срамежливите да бъдат по-сигурни и палави в леглото, като например да кажат няколко мръсни думички или да плеснат половинката си по дупето.

Друга причина хората да избягват светлината по време на половия акт е фактът, че те имат сексуални фантазии с друг човек, който е различен от партньора или партньорката им. Такива хора не искат да се свържат с интимната си половинка и предпочитат си представят илюзорната им такава, за да избегнат близост.

Кобилкина споделя, че е важно хората да преодолеят комплексите и притесненията си, защото това е най-добрият начин да се чувстваме добре с нас и тялото ни. Според сексоложката най-важното в секса е да се гледаме в очите. По-добър контакт и по-сигурен начин за свързване с половинката не съществува!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти