Мъжете избират дрехите на жените си

Мъжете избират дрехите на жените си
Снимка: Thinkstock

Повече от половината от представителите на силния пол признават, че редовно се опитват да повлияят върху избора на дрехи на своята съпруга или приятелка. Това предаде БГНЕС.

И не е защото не се доверяват или не харесват нейния вкус, а защото само така могат да ги направят по-малко атрактивни за останалите мъже на улицата.

Първо господата били попитани дали харесват начина на обличане на своята партньорка. 66% от анкетираните казали "да", а 34 на сто отговорили, че стилът им не винаги им допада.

В същото време 51% от тях потвърдили, че редовно дават модни съвети на партньорките си.

71% са го правили, когато половинката им излиза сама, 55% при вечеря в ресторант, а 32% го правят дори преди тя да отиде на работа.

11% от участниците в проучването споделили, че избират облеклото на приятелките си за специални поводи като рождени дни и сватби.

Основната причина за това е да отклонят жадните погледи на чужди мъже, а 25% си го позволяват, защото са убедени, че така тя ще изглежда по-добре.

19 на сто искат да ускорят процеса на обличане, като ѝ подскажат с какво ще бъде ослепителна.

Много знаменитости слушат модните съвети на половинките си.

Една от тях е Никол Кидман, която призна, че често се допитва до съпруга си за своите тоалети. А Том Круз от своя страна се доверявал на съветите на дъщеричката си Сури.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти