Кои професии са най-сексапилни

Ти си музика са душата и тялотo ми
Снимка: Thinkstock

Музикантите и художниците се оказват най-притегателните персони за жените според ново британско проучване, цитирано от българската информационна агенция "БГНЕС".

Изненадващо футболистите са поставени на последно място, като само 1% от дамите смятат, че атлетичната професия е привлекателно занимание. На втора позиция в класацията се нареждат мъжете, работещи в сектора на финансовите услуги, които са определени като амбициозни, уверени и интелигентни.

Професионалните футболисти са на последно място във въпросния чарт, защото представителките на нежния пол ги считат за прекалено самоуверени, обсебени от самите себе си, с лоша репутация и безсъдържателни. В списъка на горещите професии попадат още учителите, лекарите, писателите и журналистите.

Учителите са определени като вдъхновяващи, грижовни и интересни събеседници, а лекарите се възприемат като професионалисти, които са мотивирани и покровителствени. Жените споделят мнението, че писателите и журналистите са привлекателни, тъй като са творчески и добре осведомени личности.

"Мъжете се заблуждават, че увереността им носи сексапилни дивиденти, но не осъзнават, че свръхувереността може да е изключително отблъскваща. Жените, търсещи извънбрачни удоволствия, вече все по-често избират мъж, който да е толкова привлекателен вътрешно, колкото и външно, за да поддържат както физическа, така и психологическа връзка", допълват експертите, изготвили анкетата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти