Кое е най-обичаното място за сексуални преживявания

Мигове на страст
Снимка: Thinkstock

Традиционно спалнята си остава номер едно сред местата за правене на любов у дома, показва ново проучване.

Но останалите помещения в къщата също не са за подценяване. Кухнята се нарежда на второ място според мнозинството от анкетирани, за които тя е предпочитано еротично кътче в апартамента.

Една трета от участниците в британското изследване споделят, че най-често страстите се потушават на кухненския плот. Всеки шести казва, че най-мощният фактор, определящ удоволствието от секса, е ситуацията и обстановката, които предразполагат към интимност. Мнозинството от мъжете признават, че се възбуждат, докато гледат жена си как готви.

На трето място в списъка с топ местата за секс у дома е всекидневната, а след нея се нареждат банята, холът, кабинетът, антрето, балконът и на последното място пералното помещение.

Изследването разкрива и кои черти на партньора са най-важни за хубава любовна връзка. На първо място е честността, последвана от чувството за хумор и добрите маниери. Четвърти са кулинарните умения, а след това участниците подреждат интелигентността, уменията в леглото, чара, хигиената, добрата външност и материалното благосъстояние.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти