Какво си мислят мъжете и жените по време на секс

Какво си мислят мъжете и жените по време на секс
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Със сигурност преди да се отдадете за първи път на нов партньор в главата ви кръжат какви ли не въпроси. От притеснения до чудене как точно ще се случи всичко.

Истината е, че жените имат способността да мислят прекалено много за твърде дребни неща, да се вглеждат в детайла, което не винаги е лошо, но понякога води до вманиачаване.

Когато една жена е решила, че иска да бъде интимна с харесан от нея мъж, тя ще се постарае да бъде перфектна – гладко обезкосмена, с кожа като кадифе, ухаеща на разкош, прическа, грим, бельо, дрехи и аксесоари – всичко ще е добре премислено.

Знаете популярната и колкото смешна, толкова и вярна фраза, че няма по-недостъпна жена от тази, която знае, че не си е обръснала краката. Когато за първи път им предстои да опознаят по-искрено и лично новия партньор в живота им, жените няма да оставят нищо на случайността.

Това обаче е много вероятно да доведе до излишни притеснения, когато се стигне до същината на нещата.

Всеки сексолог, а и не само, ще ви посъветва да се отпуснете, да забравите за комплекси и притеснения и да се отдадете на емоцията. Само тогава ще може да изпитате и наслада.

Ако прекалено много се замисляте „Сега как изглеждам? Дали ми личат много онези 2 килограма, които май качих по празниците? Добре ли се справям?“ и всичко останало, ще се затормозите и не само, че ще пропуснете хубавата част, но е много вероятно и човекът насреща да усети, че нещо не е наред. Тогава той със сигурност ще реши, че сам е причина за вашето притеснение и дискомфрот.

А като се заговори за мъжете, колкото и да се различават те от жените и да не изпадат в подробности около детайли, и тях ги тормозят различни мисли – дали на нея ѝ харесва, справя ли се добре, какво си мисли сега тя и т.н.

Знаете, че мъжете сами си признават, как нежния пол за тях е необятна и непозната вселена. Те биха били истински признателни, ако жените си казваха простичко и ясно какво искат, какво чувстват и как биха били щастливи (ако самите те знаят, разбира се).

В този дух на мисли вижте едно хумористично видео на влогъра на Vbox7.com Павел Колев какво си мислят (или по-скоро какво не трябва да си мислят) по време на секс мъжете и жените:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти