Има ли връзка между почерка и сексуалността

Нека буквите говорят вместо нас
Снимка: Thinkstock

Наклонът, размерът и стилът на почерка казват много за човека, включително и за неговата сексуалност, пише сайтът "tia.bg".

Отдавна е известно, че по почерка може лесно да се определи характера на човека. Оказва се, че сексуалността също може да бъде определена по този начин.

Наклонът
Вижте в какво посока са наклонени буквите. Ако наклонът е надясно и е достатъчно интензивен (под ъгъл около 45 градуса), човекът е открит и емоционален, той не таи в себе си своите чувства. Ако буквите са строго вертикални, вие си имате работа със сдържан и уравновесен човек, който, докато се влюби, първоначално дълго време ще се вглежда във вас. Ако буквите са наклонени наляво, чувствата на този човек са подчинени на разума и той е склонен към аскетизъм.

Има случаи, когато отделен ред или дори отделна дума се изписват с различен наклон. Тогава говорим за личност, чието сърце и разум се намират в състояние на конфликт: интелектът иска едно, а емоцията съвсем друго. Този човек е склонен към резки промени в настроението си. Вследствие от това са неговата придирчивост и непостоянство.

Натискането
Лекото натискане при писане свидетелства за предан и верен човек, който е свикнал повече да слуша, отколкото да говори. Той е внимателен и любезен към околните. Силното натискане, твърдите и дебели букви означават решителност, енергичност, пламенност на чувствата, но и способност за бързо охлаждане и ново влюбване.

Размерът на буквите
Буквите с размер над 4 мм говорят за непрактичност и желание за привличане на вниманието. Дребните букви означават самообладание, сдържаност и пресметливост. Ако буквите са тесни, човекът е грижлив, но и малко стиснат. Ако ширината на буквите е по-голяма от тяхната височина, този човек е предприемчив, той лесно се ориентира в непознати ситуации и бързо възприема новото.

Стилът на писане
Кръглите букви означават способност към сътрудничество (в това число и в любовта) и склонност към споделяне на радостите и тревогите. Ъгловат обикновено е почеркът на хората с независим характер. А ако буквите са написани със силно натискане, това означава, че човек трудно ще се подчини на партньора си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти