Годежът - важен колкото сватбата

Годежът - важен колкото сватбата
Снимка: netinfo

Всички си мислят, че сватбата е събитието, което ангажира цялото време и внимание на влюбените. Оказва се обаче, че в наши дни нещата са се променили и вече много по-важен е годежът.

За задаването на големия въпрос се измислят всевъзможни оригинални идеи, а чашите, пълни с шампанско и пръстен на дъното, както и билбордите със зададен на тях въпрос, се оказват дълбоко изтъркани клишета.

Сара Пийс от нюйоркската агенция за организиране на годежи, сватби и други тържества Brilliant Event Planning, споделя, че все повече влюбени идват при нея и искат помощ за измислянето на възможно най-оригиналното и романтично предложение за брак.

Самата Сара споделила, че се съсредоточила върху организирането на годежи, след като разбрала как неин познат поставил пръстена на дъното на кофичка с панирани пилешки крилца.

"Трябва да има и по-добър начин", споделя Пийс и е напълно права.

Цените обаче никак не са ниски и варират от 500 до 12 000 долара за организиране на събитието.

Срещу идеята да наемеш агенция, за да ти предложат подходящ и оригинален начин за задаване на съдбоносния въпрос, се намират редица критици.

Според тях желаещият да се ожени трябва сам да измисли оригинален начин за склоняване на девойката.

На това се противопоставят служителите в агенциите, които твърдо заявяват, че клиентите не идват просто ей така да хвърлят пачка пари на бюрото и да кажат "Измисли ми оригинално предложение за брак", а участват активно в генерирането на идеи заедно с тях самите.

Мишел Уилямс от агенция The Heart Bandits в Лос Анджелис споделя следното:

"Ние интервюираме клиента и той отговаря на куп въпроси. Питаме го всичко за приятелката му, как са се запознали и други специфични детайли за връзката им. Клиентът прекарва много време, за да се справи с всички тези въпроси, даже понякога не знае отговорите им."

Интересното е, че според агенциите все повече хора забравят за предразсъдъците си и търсят помощта им, единствено водени от желанието да създадат прекрасен и перфектен спомен на половинката си за този ден, а не просто да улеснят задачата си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти