Дневен хороскоп, сряда, 23 януари

Дневен хороскоп, сряда, 23 януари
Снимка: Thinkstock

Ето какво предстои пред 12-те зодии днес:

Овен

Днес може да поработите по посоката на развитие на идеи и на проекти, на които искате да се посветите в скоро време. Мислете мащабно, но не забравяйте да обръщате внимание на детайлите. Колкото по-целенасочени сте, толкова по-голям шанс за успех имате. Не предприемайте рискови действия, които може да ви струват скъпо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adorable Yay?🐰 via @_shoushou__ by @annapavaga #adorable

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Телец

Днес ще е по-разумно да не насилвате нещата и просто да наблюдавате какво се случва. Не е нужно да полагате свръхусилия, за да получите вниманието или подкрепата, за които копнеете. Ще се почувствате добре, ако се подложите на разкрасяваща процедура или си купите нещо хубаво.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Morning 😋 via @cyberfashioninspiration by @wortheverysecond #breakfast

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Близнаци

Каквото и да се случва в любовния ви живот днес, не си правете прибързани изводи. Опитайте се да владеете емоциите си и да не действате, водени от гнева или раздразнението. Що се отнася до работата, по-активни ще бъдете през първата половина на деня, така че не отлагайте важните задачи за следобед.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris Night🌙 via @hap_fashion by @polinchik #paris

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Рак

Днес пестете енергията си и не се претоварвайте с работа. Все пак обърнете внимание на задачи, които са изостанали, и не бягайте от ангажиментите и задълженията си, тъй като после ще ви дойде нанагорно. Грижете се повече за здравето си – и за физическото, и за емоционалното.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snow Vibes Yay?❄️ via @genta_s_inspo by @thebrunmacaron #snow

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Лъв

Днес бъдете по-внимателни, когато общувате с началника си. Наблюдавайте какво се случва на работното ви място и как се чувствате заради ставащото, защото цялата тази информация може да ви помогне да вземете важно решение, свързано с бъдещи промени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hair Goals 😍Tag Your Bestie❤️ via @womannfashionn by @annchristiiiin #disney

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Дева

Днес не омаловажавайте информацията, което достига до вас – възможно е да научите нещо ценно за себе си или за бъдещото си развитие. Доверете се на вътрешните си усещания и на чувствата си – ще ви покажат дали сте на прав път. Няма смисъл да лъжете сърцето си – каквито и оправдания да изтъкнете, то най-ясно ще ви посочи дали сте или не сте щастливи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Monday😋Which one you like more? via @cyberfashioninspiration by @taramilktea #yummy

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Везни

Днешният ден може да се окаже доста интересен, а за някои от вас – дори критичен. Така че бъдете бдителни, наблюдавайте какво се случва и отделете време, за да анализирате достигналата до вас информация. Възможно е да откриете нещо, което до този момент е било скривано от вас или просто не сте го забелязвали.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vegas Goals❤️Tag Your BFF via @di.image by @trippingwithmybff #bff

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Скорпион

Днес колкото повече цените и зачитате себе си, толкова по-голям шанс има и хората около вас да започнат да ви уважават. Не позволявайте да се отнасят несправедливо към вас – ако това се случи, трябва да вините само себе си. Внимавайте да не попадате под влиянието на властни личности, които се опитват да доминират.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful Aus🇦🇺Yay? via @blondesandcookies by @chloektodd @mitch.toft #australia

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Стрелец

Днешният ден ще е особено благоприятен за вас. Може успешно да реализирате идеите си и да въведете някои новости в живота си. Отношенията ви ще пострадат, ако сте прекалено властни и прекалите с изискванията си към хората. Не участвайте в битки за надмощие – само ще отнемат от силите и енергията ви.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Night🌙 via @hap_fashion by @baby_mayssa #sweetdreams

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Козирог

Днес може да приключите успешно с някои дейности, която сте отлагали да изпълните – задачи, проекти или дори домакинска работа. За да не се преуморите обаче, съобразявайте се с физическото и с емоционалното си състояние. Ако нямате сили или не се чувствате особено добре, забавете темпото и си дайте почивка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris Vibes🇫🇷 via @fashion_boomz by @julialobasheva #paris

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Водолей

Днешният ден е много подходящ да се видите с приятели и да намерите начини да се позабавлявате. Ако през последните дни сте прекарвали повече време вкъщи, сега ще изпитвате особено силна нужда да си поговорите с други хора и да разпуснете заедно. Точно днес не е много удачно да подписвате договор за покупка на имот или за наем – при възможност изчакайте още ден-два.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday😍Left or Right? via @cyberfashioninspiration by @mar_kovaleva #yummy

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Риби

Днес ще имате успех в служебните дела, независимо дали сте замислили нещо ново или се стремите да си осигурите финансова стабилност. Бъдете внимателни, ако трябва да подписвате договор – проверявайте по няколко пъти всички условия и четете дребния шрифт. Не купувайте електронни устройства – изчакайте още два-три дни, за да го направите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Morning❄️ via @cyberfashioninspiration by @lenasaibel #morning

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти