17 искрени съвета за секса, от който жените се страхуват

Ирина Гонзалес е журналист, жена с отдадена връзка и признава открито, че практикува често анален секс. И ѝ харесва.

В неин материал по темата, на който попаднахме в сайта SheKnows.com, Ирина дава съвети как изживяването по време на този недотам традиционен секс, който мнозина отхвърлят, всъщност може да бъде безкрайно възбуждащо.

Според Ирина този секс може да бъде едно наистина невероятно приключение под завивките и жените, които се страхуват от него, пропускат много.

Затова в статията си, която преведохме специално за вас, тя дава напътствия как жените да преодолеят психическата бариера, ако наистина искат да изпитат нещо различно и прекрасно.

"Повечето дами или категорично отказват да опитат, или са пробвали веднъж и имат лош опит от този акт. Това в никакъв случай не трябва да ги спира.

Казвам го като жена, която практикува от много време и за мен това е едно от най-приятните изживявания, което ми е носело множество оргазми.

Мисля, че онези, които се лишават от него или се страхуват от болката, губят много! Да, нормално е да изпитаме известен дискомфорт, особено в първите пъти, когато все още нагаждаме съзнанието си към нещо, което някои хора са ни казвали, че е примитивно, неприятно и лошо, но в никакъв случай тази болка не е постоянна, не е и непреодолима.

Възбудата и удоволствието в случая са три пъти по-осезаеми!", споделя Ирина.

Разкриваме пред вас нейните съвети в галерията ни долу.

17 съвета за чувствен анален секс

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти