Защити дома си само срещу 10 лева

Платена публикация

Защити дома си само срещу 10 лева
Снимка: ЗАД Армеец

20% отстъпка на застраховките „Защитена фамилия“ и „Защитено имущество“ предлага ЗАД Армеец от 01 ноември 2015 г. до края на месец февруари 2016 г.

През периода на коледната промоция минималната премия по полица „Защитена фамилия” е 10 лв. и покрива щети на жилището до 5000 лв. и на движимото имущество до 1000 лв.

Обезщетения се изплащат до размера на определения в полицата лимит. Посочените суми са минималните, а застраховката може да бъде сключена при значително по-високи лимити.

Процедурата при сключване е максимално улеснена за клиента – не се изисква първоначален оглед на дома и документи за собственост, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом” до 6 000 лв., не се налага те да се описват.

При застраховка „Защитено имущество” минималната застрахователна премия е 20 лв.

Например, ако клиент желае да застрахова офис сграда в гр. София с височина до 6 етажа и възраст до 20 години със застрахователна сума 200 000 лева за рисковете пожар, природни бедствия (без земетресение), аварии и вандализъм - премията възлиза на 110 лв., със земетресение - 290 лв.

При тази застраховка също има възможност за избор на различни покрития.

Застраховката може да бъде сключена в офисите на компанията, както и при застрахователните агенти и брокери, работещи с Армеец. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти