Супержената в мен

Платена публикация

Супержената в мен
Снимка: Ariel, Indesit

Жена разхожда кучето си в близкия парк. Изглежда съвсем обикновена в своите елегантни, но леко небрежни дрехи. Тя е усмихната и спокойна, сякаш е в хармония с всеки и всичко. Тази жена изглежда толкова силна и естествена в сутрешното си присъствие, че буди открито възхищение.

Но тя е просто жена като всички нас - майките, съпругите, сестрите, приятелките, като жените от съседния апартамент или офис. Тя е една от онези жени, които ходят на работа всеки ден, които се събуждат преди всички останали, за да приготвят закуската и да изпратят децата и съпруга си.

За да им е хубав денят, на тръгване тя ги целува и не ги притеснява с разговори за хилядите неща, които трябва да свърши, нито с тревогите си дали наистина ще се справи с всички задачи. Дали ще ѝ стигнат 24 часа или ще трябва да търси някаква магическа сила, която да допълни денонощието с още 5 или, най-добре, с още 10 часа? Един удължен ден със сигурност би ѝ стигнал, за да се погрижи за всичко!

Засега обаче тя разполага само с 24 часа, за да направи всичко планирано. И в същото време трябва да изглежда добре, да бъде в крак с модата, да не пропуска тенденциите в прическите, маникюра, в новите методи за релаксация и здравословен начин на живот.

Ех, да можеше в тези 24 часа да се вместят и малко скоростен шопинг в магазините до офиса (може би в обедната почивка или между две важни срещи?), кратко сърфиране в мрежата за нови модни сайтове, един бърз крос в супермаркета и още малко време за среща с приятели на новите места в града…

Но преди да ѝ остане малко време да се поглези, тя трябва да свърши още няколко дребни неща: да прибере децата от училище, да приготви вечерята, да помогне на децата с уроците, да изслуша търпеливо половинката си, докато се оплаква от трудностите в работата и да се подготви за следващия ден. Накрая, след банята и миенето на зъбите, когато всички са заспали спокойно, идва време и за прането.

Снимка: Ariel, Indesit

Но тя е толкова изморена, че има време само за кратката програма. Добре че винаги може да разчита на "Ariel" и "Indesit" - нейните верни партньори за безупречно чисто пране! Благодарение на тях тя постига перфектни резултати, дори и на кратката програма, спестявайки малко време, което да посвети единствено на себе си. Време, в което да си отдъхне и да помисли за себе си.

Как успява да се справи с всичко? Да не би да притежава някакви магически суперсили? Може би е супержена, щом намира в себе си неизчерпаема енергия и желание да се погрижи за всички вкъщи и то така, че да бъде горда от себе си!

И ти познаваш такива супержени, нали? Разбира се, че да! Подобни суперсили притежават всичките ти приятелки. Ти самата - също! Защото в желанието си да бъдем себе си, да сме перфектни и истински, всяка от нас е по своему супержена! Сигурни сме, че всяка от вас има приятелки със суперсили.

Ако е така, посетете нашата страница във Facebook, номинирайте себе си и суперприятелките си и се насладете на специалните изненади, които "Ariel" и "Indesit" са подготвили на супержените!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти