Страхотна идея за коледен подарък

Платена публикация

Sanuso
Снимка: Sanuso

Коледно усещане цари по улиците, в домовете на хората, в офисите, но и във всички спортни зали. Празниците са свързани с обилно хапване и със засилени тренировки след това. За да се поддържаме във форма, е необходимо постоянство, а по това време на годината и особено силна мотивация! В крайна сметка изглежда трудно да решиш дали да изкараш деня мързелувайки с любимите хора, или да се поизпотиш здравата във фитнеса.

Украсите са сложени и напълно нормално започваме да планираме подаръците за любимите хора. Искаме да зарадваме близките си с нещо, за което наистина са си мечтали винаги. Търсим оригиналност, качество, полза. С децата е лесно. Нужно ни е само едно писмо за Дядо Коледа и ако са слушали, малките елфчета моментално започват с подготовката на дългоочакваните подаръци.

Sanuso
Снимка: Sanuso

Забавен и оригинален начин за отброяване на дните около Коледа ни предлага немската фирма за спортни храни и хранителни добавки InkoSpor. Техният Адвент календар съдържа 24 супер вкусни висококачествени протеинови барчета. Зад всяка вратичка се крие малък подарък, на който можете да се насладите сами или да споделите със своите близки и познати.

Вкусен начин да се насладите на очакването на Коледа.

Sanuso
Снимка: Sanuso

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти