Стартира безплатна платформа за изследване на личния здравен индекс

Платена публикация

walmark
Снимка: Walmark

Множество проучвания са доказали, че сме изключително небрежни и лекомислени по отношение на собственото си здраве. Голяма част от нас не си дават сметка за дългосрочните последствия от системното прехранване с бързи храни, обездвижването, тютюнопушенето, алкохола и други вредни навици.

Преди броени дни стартира първата по рода си онлайн платформа за изследване на личния здравен индекс. Тя е дело на чешката компания Walmark - лидер в производството на хранителни добавки с натурален произход в Централна и Източна Европа. На www.walmark.bg всеки българин може абсолютно безплатно да получи професионален анализ и план за подобряване на здравословното си състояние и да научи например какво да направи, за да си възвърне дълбокия и зареждащ сън, как да се справи с болките в ставите, както и че за косопада има решение.

“Здравен индекс” цели да насочи вниманието на потребителя към най-ценното - неговото здраве, и да го мотивира да поддържа здравословен начин на живот. Платформата се различава по това, че дава цялостно, експертно решение за конкретния човек в дългосрочен аспект. И вместо да налага ограничения, дава насоки и съвети какви елементи ни липсват и как да си ги набавим”, казва диетологът д-р Райна Стоянова, която е и посланик на проекта.

walmark
Снимка: Walmark

Здравният индекс анализира информация, засягаща различни сфери от живота на човека - балансирана диета, цялостно здравословно състояние, физическа активност, психологическо равновесие и способност за справяне с лоши навици.  Разбира се, финалното решение за това какъв начин на живот ще водим, дали да подобрим общото си състояние и дали да оставим вредните си привички в миналото, си остава само наше. И ако все пак отговорът е “да”, Здравен индекс е най-лесната за извървяване първа крачка.

walmark
Снимка: Walmark

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти