Serengeti подарява семейна екскурзия до Виена

Платена публикация

Serengeti подарява семейна екскурзия до Виена
Снимка: Serengeti

В началото на месец май т.г. на българския пазар за санитарно-хигиенни продукти с четирите лапи стъпи най-забавната от всички тоалетни хартии – Serengeti.

Марката е създадена с много ентусиазъм и чувство за хумор за всички, които не вземат нещата прекалено сериозно. Serengeti има амбицията да поднесе на потребителите автентична българска марка в среден ценови клас и с високо качество, наред със световно признатите брандове в тази продуктова категория.

Serengeti вече спечели приза за една от най-дългите тоалетни хартии на пазара – цели 20 метра! С типичното си чувство за хумор екипа на Serengeti реши да осигури като награда в рамките на първата промоционална активност на бранда цял километър тоалетна хартия!

Освен да „презадоволява“ нуждите на своите клиенти, Serengeti умее и да ги забавлява. Основната целева аудитория на бранда е семейството и то заема централно място в планирането на комуникационните активности. Затова и голямата награда в играта „Събери пъзела“ от опаковките на Serengeti е именно „семейна екскурзия до най-стария зоопарк в света – Шонбрун във Виена, Австрия“. За да се състезават за нея участниците трябва да се регистрират и да качат снимка на събраните 16 парченца от Serengeti пъзела на официалната Фейсбук страница на марката.

Отличителна черта на Serengeti е и силната връзка с крайните клиенти. Serengeti се стреми не само да установява обратна връзка със своите почитатели, но и да ги предизвика да споделят своите впечатления, мнения, емоции, ежедневни случки и да се пошегуват заедно в приятелски тон.

Трипластова тоалетна хартия Serengeti може да се намери в 3 разновидности: за приключенски настроените, с аромат на Африкански цветя – Serengeti  Sun, за авантюристите, които обичат да се наслаждават на свежите аромати и необятния простор, с лек парфюм е Serengeti Sky и Pure – без аромат е подходяща за любителите на естествените неподправени ухания. Най-забавната тоалетна хартия се предлага в опаковки от по 4, 8 и 16 ролки или иначе казано по 80, 140 и 320 метра.

Можете да я откриете в партньорската мрежа на Кауфланд (в цялата страна), Фантастико (гр. София), магазини Лекси (гр. Пловдив), супермаркети Богат-Беден (гр. Монтана) или да посетите официалната интернет страница на www.serengeti.bg, в която освен много игри и забавления можете да проследите постоянно актуализиращата се информация за обектите на Serengeti в страната.

На Фейсбук страницата на бранда можете да откриете още информация за текущите активности и местонахождението на Ари - запознайте се и запечатайте спомена с веселото лъвче! Екипа на Serengeti обещава да се погрижи за хигиената и настроението на цялото семейство и в своите предстоящи активности. Лъвски поздрави!

Serengeti е една продукция на Пейпър Пак Продъшънс ЕАД, гр. Костенец – най-големият производител на санитарно-хигиенни хартии тип Тишу в България. Предприятието произвежда и продава на българския и международен пазар следните основни групи продукти: тоалетна хартия, салфетки, носни кърпи, кухненски ролки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти