Развигор Попов озвучава с тигани кухнята на Мими Иванова

Платена публикация

Развигор Попов озвучава с тигани кухнята на Мими Иванова
Снимка: Майонеза Краси

Съпругът на Мими Иванова готви с удоволствие в  семейната кухня. Като глава на музикалното семейство Развигор Попов често приготвя сложни кулинарни специалитети, но рядко се съобразва с бройката на изцапаните съдове. Това сподели в непринудено интервю любимата на няколко поколения българи Мими Иванова.

За сметка на това обаче резултатът на Развигор винаги е впечатляващ, признава певицата. За нея остава задължението да приготви нещо вкусно, лесно и бързо, когато имат неочаквани гости. Двамата са вече близо 40 години заедно не само на сцената, но и вкъщи.

По повод новия телевизионен клип, който записаха в дома на Кичка Бодурова, Мими Иванова призна, че действително вече две десетилетия се доверява на продуктите с майонеза "Краси", които често "спасяват" извънредни ситуации в кухнята, както, когато трябва да се приготви бърза и лека вечеря, така и когато къщата се пълни с гости. "Като всяка жена, винаги се старая да пазя линия, но "Краси" съдържа изцяло натурални съставки и нямам това притеснение, когато готвим вкъщи", споделя с усмивка Мими.

Неслучайно популярното музикално семейство участва и в ТВ клипа на "Краси", чиято премиера (за 20-годишния юбилей) на телевизионния екран се очаква тези дни. Мими Иванова сподели две от своите  любими рецепти с майонеза, с които очарова близки и приятели.  Предложенията ѝ не са за изпускане… - салата с яйца, гъби и майонеза и запечена паста с доматен сок и майонеза).

Певицата признава, че обича да готви, но ако трябва да избира, предпочита да пазарува, което ѝ доставя по-голямо удоволствие. Тя няма нищо против в кухнята да се развихря Развигор, който залага повече на ястията с месо, но винаги държи съпругата му да опита поредната кулинарна изненада.

Пълен синхрон двамата постигат от десетилетия и на сцената. Последният им проект е насочен към децата с бъдеще на актьори. Имат около 30 свои възпитаници в създаденият от тях танцово-музикален театър, който вече започна своят втори сезон. Паралелно с това продължават да работят в наложилата се вече музикална школа и да учат децата на солфеж, пиано, използват и синтезатор. И докато познатият композитор с репликата "Ауууу, от глад умирам" се развихря в кухнята, неговата съпруга вече 6-ти сезон изграе ролята на лисицата в детското представление "Бабината питка". 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти