Признай си – ти си супержена!

Платена публикация

Признай си – ти си супержена!
Снимка: Ariel, Indesit

Ставаш рано сутринта, вземаш бърз душ и денят ти започва стремглаво. Бързаш да направиш кафе и закуска на любимия ти човек, а след това се приготвяш за работа. Понякога успяваш да отскочиш и до фитнеса, преди началото на работния ден – все пак трябва да изглеждаш добре! Тонусът и самочувствието са определящи за успеха ти.

Може би дори оставяш децата на училище по път за работа, докато вече водиш разговори по телефона с важни клиенти. Отдадена си на кариерата си, защото за теб не е достатъчно да се справяш просто "добре". Даваш всичко от себе си и очакваш същото и от останалите. В края на деня вече имаш план – ще изненадаш любимия с вкусна вечеря или пък ще пиеш по коктейл с приятелки в онова готино заведение.

Не знаеш как, но през уикенда успяваш да изчистиш, изпереш, изгладиш, да се видиш с приятели, да идеш на разходка с любимия ти човек и дори да се погрижиш за себе си.

Спри за малко и се огледай – ти си супержена! Може би не си даваш сметка, но това е факт. Докато ежедневно жонглираш с хилядите задачи, които имаш, и непрестанно се превъплъщаваш от майка в добър професионалист, изкусителна дама, истинска приятелка и грижовна дъщеря - имаш нужда от признание за твоите усилия.

Имаш нужда от някой, който да те отмени, за да се отдадеш на заслужена почивка. Точно тук се появяват "перфектните партньори" Ariel и Indesit. Именно защото знаят за твоите неподозирани суперсили и искат да ти се отблагодарят за това, което си, те ти спестяват време, което да посветиш изцяло на себе си.

С Ariel и Indesit ще постигнеш безупречно пране дори на кратка програма и ще можеш да откраднеш още време за себе си, в което да се насладиш на живота, без да правиш компромис с резултатите.

Със сигурност не си единствената жена със суперсили сред приятелките ти. И със сигурност си се замисляла колко хубаво би било някой да го признае на всеослушание.

* Ако е така, имаш възможност да го направиш благодарение на Ariel! Посети страницата ни във "Фейсбук", номинирай себе си и своите приятелки и спечели специално признание за това, че си супержена.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти